Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
okolice łomży - Łomża- Białystok ŚRODA POPOŁUDNIU |
Witam wracam w środe do Białegostoku mam wolne miejsca, mogę ze sobą kogoś zabrać i ewentualnie odwieść aż na miejsce w białym, cena do negocjacji. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: okolice łomży - Łomża- Białystok ŚRODA POPOŁUDNIU |
A tak ze zwykłej ludziej uprzejmości ? Po kosztach biletu nie dało by się ? Albo za dziekuje ? Może kogoś nie stać na bilet a musi dojechac do Białego ?? A tu masz jaka atrakcja !!!!! Cena do negocjacji :):):):)
|
|
Może ktoś potrzebuje dojechać na drugi koniec miasta? Dlatego do negocjacji.
|
|
|
Jeśli wolisz tłuc się starym autobusem ponad 2 godz to twoja sprawa. Ja wyszłam tylko z taką propozycją, że jeśli ktoś chciałby jechać samochodem to mogę ze sobą zabrać za symboliczne 10 zł to nie jest wygórowana cena, a przy tym jest o wiele większy komfort jazdy i można ze sobą więcej bagaży wziąć. Jest to głownie propozycja dla studentów. Jadę przez cały Białystok prosto od ul Jana Pawła II do Baranowickiej i na tej tracie cena się nie zmienia, a z dalszą drogą gdzieś dalej ceną max 15zł. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę pisać na emaila. Pozdrawiam
|
|
Masakra ...
|
|
AKTUALNE NADAL! Pozdrawiam ;)
|