Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zespół na wesele |
Czy ktoś może polecić dobey zespół na wesele? Jaki jest zakres cen?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zespół na wesele |
ja mogę polecić zespół MIX super ekipa fajnie grają i bardzo nie drogo
|
|
polecam seton
|
|
a co myslicia o zespole boss jasiek lomza
|
|
jeśli szukasz dobrego zespołu to poniżej 2500 wszystkie dyskwalifikuj.
|
|
Waders 668 097 422 :) Polecam, dobra zabawa, jeszcze lepsza muzyka :)
|
|
Hammer, co prawda jest z Białegostoku ale bardzo dobrze prowadzi wesele, profesjonalny zespol wedlug mnie i mojej zony :) i co najwazniejsze wokal prowadzony przez kobiete i mezczyzne. polecam! www.nawesele.pl
|
|
a czy ktoś zna zespół Format z Szepietowa i mógłby się wypowiedzieć na ich temat:)?
|
|
zadzw0ń do RONIX nie pożałujesz.
|
|
jakieś 2 strony dalej albo stronę ja zadałam takie pytanie..także tam masz propozycje..ja wybrałam akurat Ronix'a bo byłam na weselu na ktorym grali i bylo super... Boss to 3500zł
|
|
MPati a możesz zdradzić ile ten Ronix bierze w tym roku? :)
|
|
TENIX - niedrogo profesjonalnie.polecam.
|
|
?
|
|
Z tego co wiem, to chłopaki z Piłsudskiego (ten sklep muzyczny po drugiej stronie ulicy, na przeciw doner'a) biorą "trójeczkę". ;)
|
|
a co myślicie o zespole Piękni i Młodzi? polecacie?
|
|
a i trzeba doliczyć jedzonko dla zespołu i flaszeczkie bo to zwyczaj czyli dodatkowe 500 zł to najlepiej gdyby ich niebyło więcej niż 3 osoby ale to szczegół sport to zdrowie
|
|
Ronix określił cenę jako około 3000 zł, ale bez problemu można było się dogadać i zeszli z ceny na 2700 zł. ;)) Naprawdę fajny, miły kontakt, bez problemu można się dogadać, na weselu grają super, prowadzą także fajnie.. na stronie niektóre nagrania są...hmm średnie, ale na żywo jest ekstra ! :)))polecam !!
|
|
Dziękuje za informacje:)
|
|
Autor: solar Witam .. Wybaczcie ale większość tych ników znam i nie moge patrzec jak zespoły same robią sobie reklamę . poczekajcie aż naprawdę ktoś obcy wyrazi opinie na wasz temat .. śmiechu warte... Ja nikogo nie polecam ... proponuje sprawdź sobie zespół IMPERIAL albo DAMIS ... mi sie podoba co robią i jak to robią -Tobie wcale nie musi.. Nie musisz mi wierzyć ,jak nie sprawdzisz możesz później gdybać -"a może gdybym spradził/a" ...I DAMIS I IMPERIAL wiem ,że sa na FB. tam też jest kontakt...[chyba ?] Pozdrawiam
|
|
3tys, porażka , tylko głupi tyle da , widziałem te wszystkie talenty weselne,gra nie warta świeczki , wole dj , i piosenki w oryginale , a i cena ok.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |