niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zaginął York

Zaginął pies rasa York, na ulicy Księżnej Anny. Ubrany był w beżową kurtkę z napisem "mopi". Jeżeli ktoś by go zobaczył to proszę o kontakt na nr. 504 262 556

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zaginął York

A jakie miał spodnie, buty, czapkę i szalik. Podając więcej danych są większe szanse na odnalezienie. A tak naprawdę to shitz-u są fajniejsze;)

wiesz wstyt się przyznać ale dziś na ul. ks.anny jakiś piesek podobny wbiegł mi pod koła. mam nadzieję że to nie ten jork.

Widzialam dzis przed 10 tego pieska biegl z innym psem kolo cmentarza na ul. Zawadzkiej przy domkach jednorodzinnych.

Dzięki za przydatne informacje

Ten na zawadzkiej to był w kurtce adidasa i miał "najki" na łapach

rzeczywiscie, shitz-u są fajniejsze, jednak nie dzielmy odrazu na grupy shitzu i małych gangsterów w kurtce mopi. Zaginął, to dobrze jak się odnajdzie.Może biedak nie zamarźnie, jeżeli ma pikowaną grubą kurtke.Życze powodzenia.

odświeżam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org