Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Naświetlanie lampo "Bioptrom" |
Wie ktoś czy gdzieś w Łomży jest taka lampa i czy naświetlanie jest refundowane.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Naświetlanie lampo "Bioptrom" |
1. Naucz się pisać, analfabeto. Piszę się "lampą" a nie "lampo". 2. Z tego co wiem, to w żadnym z zakładów zdrowotnych nie ma takiej lampy. Pozdrawiam
|
|
lampe bioptron mają dwa osrodki w łomży jeden znajduje sie an sikorskiego 222 w polskim komitecie pomocy spolecznej - Ośrodek Rehabilitacjii dziennej, a drugi to Caritas wktórym długo się czeka na zabiegi. moja matka chodzi na sikorskiego i sobie chwali tam zabiegi i nie narzeka na tlum ludzi poniewaz przyjmuja tam na godzine tylko dwie osoby i tylko nimi się zajmują i czeka sie tam około tygopdnia na wizyte i na zabiegi
|
|
Biały1 ile kosztuje wizyta na Sikorskiego ? Mógłbyś podać nr telefonu do tej placówki ? MrS daruj sobie.
|
|
Bioptron to beznadzieja miałem tą lampe na chacie i nic nie dawało =/ możesz kupić sobie Bioptronka :) ale raczej zbyt dużych efektów to to nie daje są ludzie i stołki a nie którzy rodzą się jako fotele bujane...
|
|
lepiej napisz na jakie dolegliwosci potrzebne ci te naswietlania, wtedy byc moze bede ci w stanie polecic ewentualnie cos innego.
|
|
Potrzebna mi do oczyszczenia zatok.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |