Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koniec świata |
Naukowcy nie wykluczają przepowiedni teraz majów,, Majowie się tylko pomylili o kilka miesięcy''
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koniec świata |
Spieprzaj dziadu.
|
|
Dla każdego z nas przyjdzie kiedyś koniec... czym tu się martwić? Jak "wszystko" się skończy w jednej chwili to niektórym będzie raźniej, w grupie. Chociaż ja nie lubię tłoku... :-)
|
|
koniec poczatkiem nowego ---------------------------------------------
|
|
tylko modlitwa i ofiara moze was uratować Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Konta złotówkowe PKO BP S.A. II/O Toruń nr 69 1020 5011 0000 9602 0012 9130 Bank Pocztowy S.A. O/Toruń nr 77 1320 1120 2565 1113 2000 0003 z dopiskiem: Dar na cele kultu religijnego Konta walutowe Euro EUR PKO BP S.A. II/O Toruń ul. Grudziądzka 4, 87-100 Toruń nr 65 1020 5011 0000 9602 0105 7298 Funty GBP PKO BP S.A. II/O Toruń ul. Grudziądzka 4, 87-100 Toruń nr 08 1020 5011 0000 9502 0105 7306 Dolary USD PKO BP S.A. II/O Toruń ul. Grudziądzka 4, 87-100 Toruń nr 13 1020 5011 0000 9302 0105 7314 Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ofiar na tym forum jest sporo - więc "my" jesteśmy uratowani. Ale czytając niektóre posty chyba wiem, kto może mieć z tym problemy... :-)
|
|
|
jaki spokoj przeciez w zaswiatach tez sa uklady polityka ludzie...to zamkniete kolo Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
W niebie jest prawica a w piekle lewica :)
|
|
|
"W niebie jest prawica a w piekle lewica :)" - myślę, że raczej na odwrót
|
|
|
Masakra ...
|
|
niewolniku... masz inne rozwiązanie. przed wstaniem, odwracaj się na brzuch, stawiaj prawą nogę na podłogę i rękoma "wypychaj" się z łóżka. no, ale wtedy d..a zawsze pierwsza wstawała będzie!
|
|
|
oj tam! oj tam! już się tak nie przechwalaj! bo to może być... kto rano wstaje, ten leje jak z cebra! i kaczka przy łóżku problem rozwiąże.
|
|
|
koniec... świata?!
|
|