Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejny BLM się popisał... |
... i na dachu jeździł. ________ Malachit
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejny BLM się popisał... |
Przecież wiadomo nie od dziś, na co idą dotacje unijne, dlaczego blm-y nie płacą podatków i mają niskie składki krusowskie.
|
|
Zazdrosc zzera ; 0
|
|
nie każdy BLM-to rolnik należący do KRUS-u.ludzie!!!!!!!!
|
|
Czepiacie sie BLM a BL jak jeżdzą? Jak cudownie parkują? Zastanawiam się ile razy Szanowny Malachit miał wypadek, stłuczke, kolizje, bo nie wierze ze wgl nie miał. Pamietaj nie oceniaj wszystkich jedną miarką!!!!
|
|
Jantar5555 a wiesz jakie blachy ma Stara Łomża np?
|
|
kupcie sobie 1 ha pola 3 krowy i tez dostaniecie dopłaty jak uważacie ze to tak ładnie i pięknie wszystko wygląda
|
|
Hahaha jantar ale doje***ałeś hahaha dotacje unijne na starego vwika II ?? hahah a poza tym niewiem czy wiesz ale Łomża 30 lat temu była też wiochą hehe to chyba nie masz się czym szczycić :D Wielmożny panie z miasta :D
|
|
haha śmieszne piszecie jak by to tylko BLM wypadki mieli ja jak miałem stłuczkę to wina była pana na BL któremu podobno się noga ze sprzęgła ześliznęła:D a co do dotacji to żal wam d.. ściska i tyle
|
|
ten golf to chyba kobiety z bozejewa/taraskowa ? ladny nie pordzewialy byl ;)
|
|
jantar5555,wszystkowiedzący sonyerikson,popraw błędy w moim wpisie,nie sugeruj się sms'ami,również mogą być błędy,są pisane przez takich jak ty.
|
|
golfy II to podobno najwytrzymalsze z golfów rzeczywiście wyglądał jeszcze ładnie
|
|
jajtar5555,jesteś typowym ko(u)pistą,nawet nie słuchasz co mówi prezio:"MYŚL SAMODZIELNIE",powtarzasz jakieś slogany,powiedz coś od siebie,również wklejam teksty,ale 100% się z nimi utożsamiam,jeśli nie masz pomysłu co napisać,to skopiuj,ale z głową...
|
|
jajtar555 "na co idą dotacje unijne, dlaczego blm-y nie płacą podatków i mają niskie składki krusowskie." ]Cytat z zeszytu pana Anny Grodzkiej-niestety "Sprawa się rypła",szczegóły w filmie,z ziomeckiej przyjaźni: pan/i (na Pana/i trzeba zasłużyć) jest "Poszukiwany,poszukiwana",ale na paligrafach się nie znam...stety,postępowanie paligłupa nauka już wyjaśniła i opisała...Dawno..Życzę zdrowia!!!
|
|
czekam na światłach na BLM,a tu BL walnął w tył-zagapił się?no cóż zdarza się każdemu....wyciągnij wnioski,bo takich przykładów jest mnostwo
|
|
kastulka więc Ciebie zawiodę. Nie miałem żadnego takiego epizodu. Rozumiem więc że wg Ciebie wszystko przede mną ;) ________ Malachit
|
|
Stara Łomża również ma blachy BLM.
|
|
pyza72 on to specjalnie zrobił lepiej było się nie zatrzymywać.
|
|
fanka bocianka-znaczy miałam przejechać na czerwonym?no tak,cóż BLM nie powinny poruszć się po mieście,to tylko dla BL.....ale miły był z tego BL,zachował się milutko
|
|
Zdrowiutki golfik od spodu,podobnie i mój vw,co jakość to jakość.
|
|
Oczywiście że wszystko przed Tobą :) aczkolwiek życzę abyś uniknął takich epizodów co czasem nie jest zależne od Ciebie. Zależny jeszcze od tego jak dużo jeździsz, może jesteś niedzielnym kierowco ;P
|
|
W sumie to gdzie ten wypadek był ? Jak to wyglądało ? Poznasz głupiego po śmiechu jego..
|
|
hahaha ?)@.)%.!(*(.?
|
|
Żeby nie BLM ,to BL by z głodu pozdychało
|
|
nie bój, nie bój
|
|
Gdyby nie Bl, to BLM by bez roboty było, bo dla siebie to zagon kartofli, 1 krowa i dwa świniaczki starczą. Widzisz zgaga i koło się zamyka, ten kij jak każdy inny ma dwa końce.
|
|
Licz na BI to ci śledzie dadzą
|
|
malachit :)))) wszystko przed toba:))) a ja w lomzy mieszkam a mam BLM i co mi zrobisz? nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Grzesiu, prowokacji się zachciało? :) Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
Pytam więc, gdzie była straż wiejska?
|
|
urodziłem się i mieszkałem w łomży bardzo długo a od pewnego czasu mieszkam 4 km pod łomżą zmieniłem blachy na BLM i jestem zadowolony bo mam w lomży świetną pracę a na wiosce dom i tak się żyje BLM( bez gospodarki) a nie jeden BL nie umie parkować napatrzyłem się przez te wszystkie lata na różnych "super" kierowców
|
|
a co to za różnica na jakich blachach kto jeździ ? a czy to że ma BLM to znaczy że gorszy jakiś? trochę tolerancji dla ludzi. I myślę że to nie ma znaczenia jaką ma się rejestrację a czy jeździ się z głową !
|
|
BL na parkingu zastawil mi caly tyl samochodu hamstwo nie moglem prawie godz wyjechac az zjawil sie wlasciciel twierdzil ze nie bylo go pare min
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |