Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SIMPLEX |
CZy uważacie, że firma simplex prowadzona przez ******* wykonujca instalacje elektryczne jest uczciwa itp?? Proste że nie ten kolo nie wywiązuje sie z obowiązków zaczyna 10 prac na raz i zadnej nie skończył. Jeździ po całej Polsce i kase bierze i guwniany sprzet daje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SIMPLEX |
Ja sie dziwie ze ta firma funkcjonuje jeszcze , sprzet jest tak badziewny i ogolnie wykonanie do kitu
|
|
wykonanie prac przez ta firme ma wiele do zyczenia
|
|
lomzyki skurwensyny !!!
|
|
dziwicie się? jak sie zatrudnia na czarno kilku małolatów ktorzy pojecia nie maja tylko robia co im sie każe i to na odpierdziel to ja sie nie dziwie. Szczególnie w soboty sporo małolatów pracowalo u niego w wakacje. Ja bym go nikomu nie polecał. A słowny jest ze niech go ......... Umawia sie z Toba na 8 a przyjezdza przed 12.... i jak tu na czas ma być elektryka zrobiona?
|
|
też miałem do czynienia z tym panem, i nie jestem zadowolony.
|
|
SIMPLEX to kojarzy mi się z badaniami operacyjnymi zzzzzzzzzzzzzzzzzz Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
firma krzak nadal brak narzedzi wlasciciel nieslowny za wyplato trzeba sie upominac (zbywa,przeklada na kolejne dni)az tak do usranej smierci az ktos sie wkoncu podda.Odradzam to firme w wykonaniu i pracy brak wyplat !!!!!!!
|
|
mowi ze zatrudnia a tak naprawde chlopaki tyraja bez zarejestrowania , a praca ? smiech ! zaczyna sie 100 prac na raz ... o wyplatach nie wspomne ....trzeba upominac sie jak żebrak
|
|
Simplex montował na tesco i na całej galerii sprzęt nagłośnienie prawie jak na dworcu PKP i monitoring.Dobra firma
|
|
z tymi wypłatami to chyba nie tak do konca...:) raczej upominajo sie ciagle o zaliczki pracowniki nawet po kilka razy w miesiacu albo tygodniu, ja pracowalem niedawno ale musialem wyjechac i z wypłato przyznam szczerze nie miałem problemu, co do firmy to taka jak kazda inna pracuje w niej sporo osob ponad połowa to naprawde kumate chlopaki jest kilka osob nowych, ogolnie nie jest tak zle jak tu piszo, bo to chyba raczej te osoby co im szef nie chcial dac zaliczek:) albo wygonil bo sie umawiali a nie przychodzili bo takich sie przewinelo troche
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |