Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mechanik do Opla |
Witam, czy ktoś mógłby polecić dobrego (sprawdzonego) mechanika do Opla Vectry w Łomży lub bliskiej okolicy?? dzięki za pomoc Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mechanik do Opla |
cieciorki koło zambrowa
|
|
a co ciezko pali ? pewnie pompa
|
|
Sprawdzony i godny polecenia - zakład tuż za "retro". Niedrogi. Radzę jednak unikać Poznańskiej, p. Kijewskiego, który nie bardzo panuje nad wyczynami pracowników - szczególnie oszusta z poharatanym prawym uchem!
|
|
co to za mechanik co opla by nie naprawil :) Jaka to vectra a, b, c?
|
|
Dzięki za namiary i info. Jakby ktoś jeszcze coś podrzucił to dzięki z góry. Trochę do zrobienia jest pod maską i dodatkowo z AC zderzak, maska... Chodzi o Vectra C dzięki i pozdrawiam :-)
|
|
Masakra ...
|
|
Również wcześniej pytałam od dobrego mechanika do Opla na forum, tyle, że ja jeżdżę Bertone... I polecam na ul. Sosnowej ! :)
|
|
mechanik na sosnowej zajmuje sie lakierka tez?? jak cenowo i podejsciem do klienta?? dzieki z gory za odp :-)
|
|
Aaaa. To chodzi o lakiernika do Opla? Do Opla to pierwszy lepszy.
|
|
Jeżeli chodzi o lakiernika to tylko w Rogienicach Wielkich ! :)
|
|
Chodzi o kompleksowe usprawnienie auta. z AC do zrobienia przod (ktos wjechal hakiem, zderzak, maska) a mechanik do silniczka i zawieszenia z przodu . dzieki za info i czekam dalej, zeby w nastepnym tyg podzialac
|
|
Jak z AC to naljepiej w ASO
|
|
a które ASO polecacie? do ostroleki lub B-stoku do Opla specjalnie jechac?? pozdrowki
|
|
hej jeśli chodzi o naprawę opla to polecam pana Kosakowskiego w miejscowości Wyrzyki dziś sama odebrałam auto i jestem zadowolona z naprawy a miał co robić:) pozdrawiam:) Żyj z całych sił:-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |