Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
najlepszy adwokat |
Pilnie poszukiwany jest NAJLEPSZY adwokat. Potrzebuję naprawdę takiego który zna sie na swoim fachu i jest w tym baardzo dobry. Sprawa jest poważna i pilna. Jeśli ktoś korzystał z usług, które doprowadziły do WYGRANEJ w Sądzie proszę o odpowiedź - (sprawa majątkowa)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: najlepszy adwokat |
Polecam Panią Ewę Krasowską. Zdecydowanie najlepszy adwokat w Łomży. Gosia
|
|
Adwokat Diabła... :P -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Dzięki Gosia24, za odpowiedź. TĄ Panią już zdążyłam poznać i wiem że JEJ pierwsza rozprawa może być jednocześnie ostatnią i to wygraną. Mam tylko wątpliwości czy tak samo dobra jest w spr. majątkowych? Czy COŚ wiesz na ten temat???
|
|
To zależy też jaki majątek masz do przegrania?
|
|
Bo znam adwokata ale on podejdzie do sprawy tak: kto odpali większą działkę to ten wygra.
|
|
Najtanszym rozwiązaniem będzie użycie trutki na szczury.
|
|
albo colhydronu hehehe
|
|
Fanka... z przykroscią muszę stwierdzić że jeszcze nic nie udało Ci się logicznego napisać na tym forum. Kolejne Twoje wywody są tylko do ...
|
|
Ewa Krasowsowska jest bardzo dobrym karnisto a tobie potrzebny jest ktoś kto zna się na prawie majątkowym itd nie wiem czy nie lepszym rozwiązaniem jest poszukanie radcy prawnego oni bardziej w tych tematach "siedzą" ale jeśli szukasz koniecznie adwokata to polecam Iwone Gosk z radców prawnych Zbyszka Pardo
|
|
Doctorr dzięki za cenne uwagi i "namiary". Rozumiem, że podając TE nazwiska masz świadomość zasług TYCH osób. Czy są to moze tylko przypuszczenia, że (szczególnie) p. Pardo zajmował się sprawami majątkowymi? Bedę wdzięczna za odpowiedź.
|
|
Ribes31 czyżbyś męża z torbami chciała puścić? mój świat - moja muzyka
|
|
Tiesto, aby zadowolić Twoją ciekawośc napiszę tylko tyle, że męża to ja nie mam, a sprawy majątkowe to nie tylko te związane z naszą gorszą połową...
|
|
Nie jestem pewien...ale chyba ktoś tu kogoś polecał?... Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.
|
|
Więcej w wątku: http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=176939&t=176939 Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.
|
|
Adwokat Elżbieta Maleszewska tel. 503 827 837 w Łomży przyjmuje na Al. Legionów 7, ale ma też Kancelarię w Ostrowii Mazowieckiej.
|
|
Lomzynscy adwokaci sa wspaniali,ale do jednego,brania kasy. Pozatym adwokat jest tylko potrzebny jak jestes winny/a,jesli sprawe mozna samemu zalatwic to poco im kieszenie nabijac.
|
|
.
|
|
Zdecydowanie NIE polecam adwokat Iwony Gosk. Reprezentowala mnie, niewazne w jakiej sprawie, fakt ze mialam dowody i swiadkow, a ona wiedziala czego ja oczekuje. druga strona byla totalnie nieprzygotowana. Pani \"adwokat\" byla roztargniona, pomieszala fakty, a w pewnym momencie na sali zaczela doradzac drugiej stronie!!! Myslalam ze to jakas kiepska komedia. kiedy chcialam wziac sprawy w swoje rece bezczelnie mnie uciszyla. po rozprawie powiedzialam ze nie tego oczekiwalam, a pani adwokat stwierdzila, ze nie chce brac udzialu w tej ie i sie wycofala zostawiajac mnie totalnie na lodzie. W zyciu nie spotkalam sie z czyms takim. nastepnym razem biore adwokata spoza lomzy i tyle.
|
|
W kwestii obsługi prawnej firm i przedsiębiorstw ja korzystam z usług tej kancelarii adwokackiej: http://www.adwokat-figiel.pl/uslugi-prawne/obsluga-prawna-przedsiebiorcow Muszę przyznać, że naprawdę warto. Ludzkie podejście do sprawy i przede wszystkim pomoc swojemu kontrahentowi.
|
|
Jeśli sprawa majątkowa i porady prawne to wydaje mi się,że ta kancelaria będzie odpowiednią http://adwokatgb.pl Mi pomagali akurat przy rozwodzie, ale sprawa zakończyła się na moją korzyść.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |