piątek, 27 czerwca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dr Krynicki- kontakt

Chciałabym umówić się na wizytę (prywatną) do dr Krynickiego. Numer podany w internecie jest ciągle wyłączony. Może ktoś ma aktualny tel. do doktora?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dr Krynicki- kontakt

Najlepiej zadzwonić proszę bezpośrednio do dr na oddział kardiologiczny do szpitala.

ty idz do doktora Kołakowskiego bo tak jak aktulaność tego numery tak się ten doktor tobą zajmie

Santreo

a na powaznie szczerze nie polecam doktora Krynickiego . Dlaczego nie będe tu publicznie uzasadniał - mam do tego uzasadnione powody. Polecan doktora Kołakowskiego kardiologa przyjmuje w poradni kardiologicznej na ulicy Wyszyńskiego. Tam przyjmuje wielu łomzyńskich kardiologów którzy odeszli z naszego szpitala. Na miejscu można tez wykonac istotne badania serca.

Santreo

jest dobry

niech lek. krynicki nauczy się kultury i szacunku dla ludzi .

Podnoszę temat...
kto miał do czynienia z dr krynickim i został potraktowany jak powietrze a nawet gorzej, mówiąc delikatnie.
Mi powiedziano ze bez pewnej rzeczy nie mam po co chodzić do niego...Czy ktoś coś wie na ten temat więcej.
Myślę, że lekarz ten nie jest odpowiednim człowiekiem na miejscu ordynatora.Zachowuje się jak człowiek z ADHD , chamski i prostacki z wysokim mniemaniem o sobie. Ludzi traktuje jak sztuki do zgłoszenia do NFZ i nic więcej. Kardiologia to przechowalnia na parę dni by kasa z nfz była, leczenia i diagnostyki zero.

Proszę o wasze opinie, będę wdzięczny.

ale obsmarowali ... a ktoś prosił tylko o kontakt ... żenujące !!! ludzie opamiętajcie się !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org