Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co to za nuta |
cześć jakiś czas temu w radiu słyszałem fajną nutę polska, śpieał gość głos miał w stylu wilki , myslovitz a leciała jakoś tak : nie lubie kiedy jestem sam , nie lubie gdy wyjeżdzasz z tąd.......... mogłem przekręcić kilka słów bo słyszałem ją tylko raz ale za wszelkie info dzięki :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co to za nuta |
To może być Szymon Wydra ale nie jestem pewna na 100% angella
|
|
Vir - Trzy dni Trzy dni, trzy łzy Na ratunek aniołów nie ma A ty piszesz mi spokojnie śpij Czy wiesz, że ja Umieram kilka razy Trzy dni, trzy łzy Zawsze tak, gdy znikasz gdzieś Nie lubię jak wyjeżdżasz wiesz Nawet niebo smutne jest Jak mam to teraz znieść? Czy radę dam? Trzy dni, trzy łzy Sam na sam z butelką wina A ty piszesz mi spokojnie śpij Już wiesz, że ja Na ratunek aniołów nie mam Trzy dni, trzy łzy Zawsze tak, gdy znikasz gdzieś Nie lubię jak wyjeżdżasz wiesz Nawet niebo smutne jest Jak mam to teraz znieść? Czy radę dam? Trzy dni, trzy łzy Sam na sam z butelką wina A ty piszesz mi spokojnie śpij Już wiesz, że ja Na ratunek aniołów nie mam Trzy dni, trzy łzy Zawsze tak, gdy znikasz gdzieś Nie lubię jak wyjeżdżasz wiesz Nawet niebo smutne jest Jak mam to teraz znieść? Czy radę dam? Nie lubię jak wyjeżdżasz wiesz Nawet niebo smutne jest Jak mam to teraz znieść? Czy radę dam? Nie lubię jak wyjeżdżasz wiesz Nawet niebo smutne jest Jak mam to teraz znieść? Czy radę dam?
|
|
VIR- 3dni o to chodziło wielkie dzięki pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |