Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gracja czy Chaberek? |
Którą z tych dwóch sali wybralibyście na organizację wesela?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gracja czy Chaberek? |
zdecydowanie Chaberek wrrrr
|
|
Ryś jedzenie jest przepyszne i z właścicielką idzie się dogadać we wszystkich sprawach wiec nie będzie przykrych niespodzianek po weselu
|
|
ja nie prosiłam o opinię na temat innych sal weselnych tylko o wybór spomiędzy tych dwóch....
|
|
a gdzie jest Gracja? to ta w Kupiskach? Jeśli tak to zdecydowanie Chaberek
|
|
tak, ta w kupiskach. A czemu nie Gracja tylko Chaberek?
|
|
Zdecydowanie Gracja :)
|
|
i jedno i drugie to wiocha.
|
|
a gdzie wg ciebie nie ma wiochy je99?
|
|
ja sklanialabym sie do Gracji, przytulnie i naprawde perfekcyjna obsluga wesel, nienaganne menu. Jednak musisz sama podjac decyzje.Ja czesto mialam okazje byc w Gracji i swoje wesele bede miec wlasnie tam!
|
|
No i do Gracji jest bliżej i ma ładniejszy ogród :) Aleksandra a na kiedy macie tam rezerwację? Czy to tylko takie plany? :)
|
|
Masakra ...
|
|
W Gracji byłam na imprezie innej niż wesele, ogólne wrażenie pozytywne, ładny wystrój jedzenie raczej dobre, piękny ogród. Może właśnie dlatego ze nie byłam na weselu a na komunii moja opinia była pochopna że Chaberek lepszy bo u Chaberka byłam na dwóch weselach. Raz przed remontem drugi po remoncie. Do jedzenie pewnie można byłoby się przyczepić ale ogólnie pozytywnie (pewnie zależy co młodzi wybiorą) otoczenie dookoła sali średnie, to co mi się nie podobało to te głupie przygwizdy typu taniec na podwyższonej platformie, młodzi o mało nie spadli z tego kółka :D dmuchanie z góry pianą.... masakra, tzn może i efektownie to wygląda ale włosy są wilgotne co już nie zabardzo jest fajne... a i ta huśtawka na sali dla młodych ujdzie... zarówno w jednym ak i w drugim przypadki właściciele sa caly czas i wszystkiego dopilnowywują.
|
|
zdecydowanie Gracja
|
|
Zdecydowanie Chaberek :) Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
gracja
|
|
moim zdaniem te dwie sale są spoko grałem tam trochę wesel i było luks
|
|
Do xolomzyniankaox .. U Nas to dopiero plany ale niedalekie :) Musisz sama wstąpic a doskonale wiem ze z właścicielem Gracji mozna sie dogadac na wszystkie wytyczne.. no i ta przytulna aura co prawda jeden minus = miejsci sie okolo 120 osob tam nie wiecej ale kto dzis robi duze wesela ..... dzis juz nawet wesel nie robia tylko podróż i za reszte delikatny wkład na Start :)
|
|
A My zapraszamy do Nowej Sali Weselnej - Łapińscy Nowe, przepiękne miejsce w którym każda z niezapomnianych chwil Twojego życia nabierze odpowiedniej oprawy. Pełen pasji i zaangażowania zespół, wnętrza cechujące się szykiem i elegancją, kuchnia pieszcząca podniebienia najbardziej wymagających smakoszy. Tradycja zbalansowana szczyptą modernizmu. Niebanalna przestrzeń ocieplona dozą domowego klimatu. Przystanek końcowy w poszukiwaniach idealnej scenerii, w której magia staje się rzeczywistością. Młodym Parom, które pragną aby Ich dzień, nabrał jeszcze bardziej niezwykłego charakteru oferujemy niepowtarzalną w naszym regionie możliwość WJAZDU LIMUZYNĄ ŚLUBNĄ NA SALĘ! Szyku rodem z najwystawniejszych bankietów doda rozwijany na ten czas czerwony dywan. Oprawa stworzona w ten sposób to niezawodny przepis na to, aby wspomnienie o Państwa Weselu pozostało w sercach wszystkich Gości na długie lata. Zapraszamy na spotkania, w trakcie których będzie można zapoznać się z ofertą cenową, menu oraz zobaczyć na własne oczy, czemu to własnie u nas warto przeżyć najpiękniejsze chwile w życiu młodych ludzi. Wszelkie informacje dostępne są pod numerem telefonu 799 022 012 lub bezpośrednio w Kompleksie Bankietowo-Konferencyjnym "Łapińscy" w Starych Kupiskach, ul. Janowska 1 (przy trasie 61 Łomża - Ostrołęka) Serdecznie zapraszamy Młode Pary!
|
|
porazka jest i tu i tyu, w obu bylam na weselach, porazka.
|
|
Chaberka znam j na pewno będziecie zadowoleni
|
|
szkoda że tylko te dwie do porównania. nie ma w czym wybrać to i to szału ni ma Andrzej W.
|
|
To jakie inne byście polecili skoro te dwie to "porażki" ? hehehe białą damę... ?
|
|
a na ile osob szukasz?jest duzo sal do wyboru nie tylko te dwie
|
|
Zdecydowanie Gracja, znam osobiście jedna i druga osobę, byłam u jednej i drugiej na imprezie weselnej, ale tylko i wyłącznie GRACJA
|
|
Zdecydowanie Chaberek (cokolwiek to oznacza :-D)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |