wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Creative T3030 czy Logitech X 230?

Mam zamiar kupic glosniki komputerowe i zastanawiam sie nad tymi dwoma zestawami. czy mogłby mi ktos doradzic ktory zestawik wybrac zeby to ladnie gralo ??? moze ktos posiada ktorys z nich i mogłby powiedziec cos na ich temat?
Z gory dziekuje.
Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Creative T3030 czy Logitech X 230?

Zdecydowanie Creative. Logitech jest dobry w peryferiach (myszy, klawiatury) i w tym przedziale jest najlepszy. Jeśli chodzi o głośniki - tylko Creative.

Pozdrawiam

Ja mam głosniki creativa i są super ma 4 małe i jeden subwufer

Logitech-y mają ciekawszy wygląd od Creative'a , chodź mam 5.1 Creative'a działają dobrze

Creative i nie liczy się nic :) Lepszych głośników szukać nie trzeba, zwłaszcza w zestawe 5.1. Polecam

ja mam zestaw 5.1:)

noo ptysiu ma zestaw 5.1 w ktory wchodza 4 satelitki i 1 subwoofer :) btw ja mam creative 5.1 no prawda ze juz maja ze 3 lata ale trzymaja sie zajebiscie:)

A tak się zastanawiam ilu z Was słyszało jak grają wyżej wymienione głośniki? Bo w tej klasie cenowej to ten model Logitecha biję na głowę te creativy. Wogóle creative już od dłuższego czasu jedzie (niestety) tylko na dobrej opinii..

M@ster znajdź sobie jakiś sklep, który Ci je wypożyczy do domu, przetestuj sobie i wtedy podejmij decyzję. Ja tak zrobiłem ze swoimi, problemem będzie tylko znalezienie takiego sklepu w Łomży...

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9927

ja mam logitech x530 i jak dotąd jestem bardzo zadowolony, świetna obudowa, drewniany subb, głośniki z 2 membranami, itd. polecam, a przy okazji chcę je sprzedać, bo do laptopa niestety nie dam rady podłączyć systemu 5.1 więc może się skusisz? daj znać.

creative tez ma drewniana obudowe w subwooferze

"creative tez ma drewniana obudowe w subwooferze"

A moja babcia ma drewnianą stodołę i co z tego?

Właśnie slyszalem ze Creativy "jada" na opinii.
Hans ja tez niestety do laptopa ich nie podlącze wiec sie nie skusze :P
W Logitechach z tego co wiem nie ma pilota, glosnosc reguluje sie na jednej z satelitek, natomiast basy z tyłu subwoofera ( duży minus ).
Jednak chyba zdecyduje się na Logitecha mimo wszystko. Slyszalem wiele dobrych opinii i zestaw 2.1 ma ciut wieksza moc subwoofera.
Dzieki za wszystkie głosy.
Pozdrawiam

ehh, mozesz juz zaczac zalowac :P Mimo ze creative robi bardzo slabe kable (nie raz slyszalem ze komus cos tam nie laczy, sam mialem sluchawki - tragedia), to i tak jest najlepszy w tej branzy..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org