Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ktokolwiek widzial ktokolwiek wie :D |
Zalozylem ten temat zeby wszyscy ktorzy kogos szukaja, jakich starych znajomych, ludzi z ktorymi sie widzieli i zapomnieli zapytac o kontakt itp, mogli znalezc tych ktorych szukaja... ja szukam dwoch osob... Szymon, nazwiska nieznam, pseudo Doctor. znaki szczegulne... okulary (dawno nie widzialem nie mam pewnosci czy wyglada tak jak kiedys). a takze Kamil... nazwiska tez nie mam... kiedys mial blond wlosy do ramion, teraz ma krotkie i tez blond, ale w miedzy czasie wiem ze malowal je kilkukrotnie... jesli ktos moglby pomoc to byl bym wdzieczny... szukam kumpla...:D pseudo doctor:D:D zna ktos?? jak tak to pls GG:5440561
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ktokolwiek widzial ktokolwiek wie :D |
Ja poszukuje takiej harcerki z marszu :P powiedziała do mnie to ten chłopak :P
|
|
dobrze ptysiu, że guza nie szukasz... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
hehe to ten chłopak to to to jest ten Ptysiu:P hhihihihi ludzie więcej szczegółów bo nie da rady wam teraz pomóc bigi2004
|
|
byłą ubrana w spódniczke (kremową) blondynka wzrost około 165 :) wiek: nieznany
|
|
ja znam doctorka.... ;) _____________________________________________________ ![]()
|
|
pewnie miala ze 12 lat :D:D:D
|
|
Ptyśku dzisiaj na marszu to i ja Ciebie widzialam ;]
|
|
taaa 12 lat i złote warkocze :P:P ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
i kredki Bambino w TORNISTRZE :D ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
I pewnie o te kredki Ptysiowi naprawde chodzi
|
|
Ptysiu nawet nie zorientował się, kiedy te kredki mu zniknęły, ale on - sprytny chłopak, przeprowadził śledztwo i doszedł, kto je ma. A potrzebne mu, bo pani z plastyki zadała pracę domową i trzeba ją odrobić :] ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
ptysiu musi narysować autoportret, hihi. Pozdrawiam
|
|
MrS trudno troche bedzie kitek sam byłem czy z kimś ?
|
|
hmm:D no ktos z nickiem Krolowej Potepionych to napewno go zna :D :D dasz mi jakis kontakt do niego?? PLS PLS gg jest w opisie szukam kumpla...:D pseudo doctor:D:D zna ktos?? jak tak to pls GG:5440561
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |