czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
D@*ra$$o

Wczesniej to była moja ulubiona pizzeria.Ale od ostatnich miesięcy, moim skromnym zdaniem, jakość pizzy jest poniżej biedronkowej kilogramowej za 7zl. Dzieję się tak nie tylko w jednym miescie, przetestowano w kilku.A więc firma zaniżyła jakość, podwyższając przy tym cene pizzy w innych miastach, w lomzy chyba jeszcze to nie nastąpiło. Przede wszystkim ciasto stało się tak cienkie że nie da się tego trzymać w ręku, to pierwsza oszczedność, czyli ciasto.Druga oszczędnośc to bardzo mało mięsa na pizzy , wczesniej było dużo i smacznie, no i ten koncentrat na pizzy jak na mrozonkach z marketu.
Jadlem w nowo otwartej Bi3$iadOwO, i tam mam dodatkowo 3 rozne sosy, ceny ok.I pizza dobra. Mysle ze D@*ra$$o straci wiele klientow.Niestety teraz cięzko o pizze i często dostaje sie pomyje.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: D@*ra$$o

e tam

Re: D@*ra$$o

zgadzam się po części z Claro. Jakiś czas temu chcieliśmy iść na pizzę, okazało się że jest ciemno, drzwi pizzerii były zamknięte. Zauważyliśmy, że została ona przeniesiona naprzeciwko, do byłego pubu, a nie było nawet żadnej kartki z informacją o tym. W środku straszny wystrój, jakieś obdrapane ściany, kilka stolików i brudna wykładzina. Opisałabym to miejsce jako zwykła jadłodajnia. Pizza była ok, choć wcześniejsza była lepsza

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org