Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kamerzysta na wesele |
Witam, szukam kamerzysty z Łomży lub okolic czy zna ktoś godnych polecenia. Z góry dziękuję i pozdrawiam:-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kamerzysta na wesele |
zapraszam na spotkanie 797199140, Rafał
|
|
Ja mogę polecic Ceckowskiego z zambrowa...w wyszukiwarce bedzie numer i chyba stronka...robią i fotorelace i video.. U mnie Pan kamerzysta (ślub odbył się w lipcu 2010) super się spisał, rozweselił w dzień ślubu, podpowiadał, stres odszedł, super kontakt...mialam na weselu jedną kamerkę a efekt taki jakby krecone z kilku, suuper wszystko... Byliśmy z mężem bardzo zadowoleni jakością i pomysłami filmu..o i oddanie filmu w ciągu dwóch-trzech tyg więc ekspresowo;) Pozdrawiam Justyna
|
|
ja polecam Ci Kamiński ze starej Łomży robil moja i kolegi studniowke no i siostry wesele i rewelacja
|
|
http://vimeo.com/search?q=gedzius
|
|
Witam zainteresowanych, podaję nr. tel. do kamerzystów. Praca tych osob jest godna polecenia, a nr. są publiczne więc mogę pozwolić sobie na wpisanie. Te osoby zajmują się legalnie i profesjonalnie wideofilmowaniem. 660 317 409 696 365 349 504 102 166 602 246 506 Udanego wyboru, "Ewcia22" Pozdrawiamy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |