Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sopot Top Trendy |
Jest żałosny. Co to w ogóle jest, muzyka 100 lat za murzynami. Żeby wszystkie te marne gwiazdki wziąść do brytyjskiego xfactor, to by odrazu odpadli. W ogóle dlaczego sopot top trendy to same smuty, żadnej wesołej piosenki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sopot Top Trendy |
wlacz sobie radio maryja jak ci nie pasuje
|
|
dokładnie to było nieogladać
|
|
albo lepiej jechać do nowogrodu na spęd disco polo
|
|
Spodziewalem się takich odpowiedzi ciecie :-) Dla was mlodzi i piękni czy odwrotnie, są super, to nie trudno was zadowolić.
|
|
tak oni sa piekni i mlodzi tylko jedno z drugim sie nie kleji
|
|
tylko nie cieciu pajacu dla mnie ten wasz piekni i młodzi i innne disco polo to dno a w sopocie to gwiazdy nie poruwnój debilu disco polo do np. t. love gimbusie
|
|
W sopocie gwiazdy, z choinki się chyba urwałeś młody. Sopot top trendy to impreza top świeżaków roku z wygranych programow muzycznych. Kilka osob jak chylinska pomijając.
|
|
na **** sie klucic glupotami i prowokacje robic jeden lubi disco w polu drugi regie ,trzeci kotki
|
|
ile ludzi tyle pomyslow
|
|
Autor: Mondeo ty sie patrz co w lomzy sie dzieje ,a nie sopotem sie przejeles ,jeszcze tam cie brakuje skup sie na swoim forum ,nie mieszaj ludziom w glowach bo wogle zglupieja
|
|
Bo denerwują mnie te gimbuzy powyżej. Zresztą widać po pisowni : poruwnój, chyba reprezentujesz jp kolego?
|
|
kogo nazywasz gimbus dziecko ja jak słuchałem np t. love czułem się jak na studiach zamłodych lat poczułem młodość lata 80te
|
|
chciałbym być tym gimbusem kurcze kiedy to było
|
|
Festiwal jak większość tego typu imprez, są lepsi i gorsi wykonawcy... Mnie najbardziej denerwuje Ibisz, który sztucznie podkręca atmosferę "Tak kochani, wstańcie!", albo wykonawca "zasłużył na owację na stojąco!" czy coś w tym stylu - takie tam pieprzenie... Głupio się też reklamują: jako najważniejsze muzyczne wydarzenie roku. Ale i tak oglądam, bo mimo wszystko lubię takie imprezy :)
|
|
mondeo a kogo to obchodzi,tylko naprawde gimbuza moze podniecac taki temat ktory zalozyles,krytyk z bozej laski sie znalazl haha
|
|
mlody No, twoj zespół to dopiero pokazał klase, żule z pod sklepu podobnie śpiewają, chyba słuchu nie macie, albo przestańcie ćpać.
|
|
zxcv4 Ty tak nie kozacz, że gimnazjum 3 lata temu skonczyłeś, boś nadal gimbaz. Idz pożal się w innym temacie czego to w lomzy brakuje albo idz na kebaba sprawdzic który lepszy.
|
|
ciulu w tego typu tematach to ty raczej prym wjedziesz,
|
|
Zresztą, ja wyraziłem swoją krytykę, wy możecie napisać własne zdanie, a nie kierować je odrazu do mnie. Wszystkie łomżwieśniaki są takie same, nic dziwnego ze was nigdzie nie lubia a z rejestracji się smieją. Gimnazjum które mówi do kogos gimbaza aby udawać kogoś starszego w sieci. Nowa moda 4lomza.
|
|
Skoro chodzisz do gimnazjum to Kto sie przezywa ten sam sie tak nazywa, powinieneś znać .
|
|
jezeli nawet masz ze 30+ to i tak infantylny jestes zakladajac takie tematy dla gimbusow,kogo to bochodzi,nie masz powaznieszych problemow gilu?
|
|
No to chyba dobrze skoro tu same gimby sie wypowiadają , no to temat w sam raz dla was.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |