Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bezrobotny tańszy od urzędnika |
http://4lomza.pl/index.php?wiad=31125 Najciekawsze ostatnie zdanie. "Strach pomyśleć jak wielkie oszczędności moglibyśmy osiągnąć gdyby bezrobotni zastąpili urzędników także w godzinach pracy."
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bezrobotny tańszy od urzędnika |
|
pewnie dlatego wolny niewolnik jesteś bezrobotnym w dalszym ciągu...jakie myślenie Twoje, takie postrzeganie przez potencjalnych pracodawców hehe... ......................
|
|
|
Kiedyś taki urzędnik przyniósł mi za 3,51PLN taki list.. o jakiejś niedopłacie rzędu 20gr.. :)
|
|
1,28, a ja powiem wiecej jestem pewnien ze znalazłby sie taki ktory z pocałowaniem w ręke roznisołby je po 0,50 groszy. a to kolejne ponad 50 % oszczednosci Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Idąc dalej, dlaczego bezrobotnym się mniej płaci niż urzędnikom za taką samą pracę?
|
|
dobre pytanie.
|
|
bo urzędnik by sie obruszyl i zbulwersowal Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Bo są równi i równiejsi... Tzn urzędnik ma robotę i płacę, i za grosze nie chce mu się dupy ruszyć, a bezrobotny, szczególnie w naszej Łomży każdej pracy się chwyci, nawet jak mają to być takie ochłapy jak złotówka z groszami... ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
urzędnik i za papierkowe ciezko d.pe rusza. trzeba go zawsze zmobilizować cięta ripostą. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |