Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Paczka dla Zezowatego |
Jak w temacie,szukamy ludzi o wielkim sercu do pomocy w zorganizowaniu paczki pod choinkę dla Zezowatego.Mile widziane będą art.spożywcze takie jak makaron,cukier ,mąka,konserwy ,olej itp.Ja ze swej strony zapewnię transport paczki na miejsce tj.do Konarzyc. maciek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Paczka dla Zezowatego |
Ja sie dołożę toż to nasz zezowaty. Gdzie jest miejsce zbiórki?
|
|
Maruda i AndyC,dzięki,że chcecie jechać razem ze mną i zaśpiewać jemu kilka kolęd. maciek
|
|
synku ! Nudzi ci się, że takie głupoty wypisujesz? Przypomnieć ci jak jakiś czas temu pisałeś : - Autor: maciek123456 (---.adsl.inetia.pl) Data: 13-09-11 21:02 TEMAT: pisanie prac dyplomowych Witam!!! pozóżcie znaleźć kogoś kto napisze prace z informatyki na studia pierwszego stopnia. chodzi mi o program i prace. z góry dzięki za odpowiedź! - Autor: maciek123456 (---.adsl.inetia.pl) Data: 03-10-10 11:52 TEMAT: przyciemnienie szyb Witam!!! chce przyciemnicsobie szybki w aucie, kogo polecacie i jaki moze być mniej więcej koszt przyciemnienia wszystkich szyb (prócz przedniej) w BMW e36 coupe?? - Autor: maciek123456 (---.elomza.pl) Data: 16-12-12 21:16. TEMAT: cichodajki Witam!!! szukam w Łomży cichodajek, za darmo .... tu admin skasował - " Niestety... Nie można odnaleźć żądanej wiadomości. Skontaktuj się z administratorem tego forum." ___________________________________________________________ CO ZA MATOŁ? pracy nie umie napisać a jeżdzi po Łomży starym struclem, szukając cichodajek ! - nic straconego, jakby ktoś chciał napisać do MATOŁA ( w tej czy innej sprawie) poniżej podaję jego e-maila: karol.pol1@wp.pl
|
|
karol_pol13@wp.pl
|
|
ja dorzucam ---------------------------------------------
|