niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
piekne w Lomzy

Z odleglosci 10000 km patrzymy inaczej na wszystko. moze tu za morzem jest bardziej "zielono", ale brak jest wielu rzeczy:
a) przede wszystkim lomzynianek. One sa najpiekniejsze na swiecie. tu jak na street zobacze piekna kobiete to w 95% ona jest z Lomzy lub okolic.
b) prawdziwych cieplych kobiet. te tu to wemancypowane, a moze stukniete baby. stracily caly urok kobiecosci, jak do takiej mrugniesz to robi wrzask ze ja molestujesz.... (moze to sposob na dowartosciowane, bo wiekszosc ma taka urode, ze trzeba sporo wypic by taka molestowac.
ps. gdyby ktoras lomzynianka chciala mnie wirtualnie pomolestowac na tym forum, to zapraszam... jest na to wlasciwy czas bo urode mam w sam raz na hellowen.

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org