Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rondo na Niemcewicza |
ale tam się dzieje jak nie ma świateł widział ktoś ? hihi ludzie nie patrzą na znaki tylko jeżdźą na pamięć żal
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rondo na Niemcewicza |
Czego Ci żal? znaków.?
|
|
ja dziś jeździłem i było super nie stałem na światłach sport to zdrowie
|
|
a mi się podoba, że kierowcy na drodze z pierszeństwem puszczają często innych z podporządkowanej ---------------------------------------------
|
|
Jak wszyscy znają Łomżę to najlepiej po likwidować znaki i światła.A zainwestować w służby typu policja,pogotowie straż,oraz utworzyć nowy cmentarz i zakłady pogrzebowe no i oczywiście nowy szpital bo gdzieś powinny trafiać ofiary pamięci tzw.hahah Kurczak1980
|
|
hehe rzeczywiście można się uśmiać widziałem jak starszy pan wyjeżdża z podporządkowanej pod jadące samochody i jeszcze zdziwiony pokazuje innym dziwne znaki jako by nie umieli jeździć
|
|
A mi się podoba bez świateł :) Nie trzeba na nich stać :) Moim zdaniem było tam najlepiej jak było rondo, chociaż do sygnalizacji też już się przyzwyczaiłam :)
|
|
jak mogłeś stać na światlach jak tam nie działa sygnalizacja...
|
|
Tenis:jak mogłeś stać na światlach jak tam nie działa sygnalizacja...
|
|
Te rondo to pomysł nie z tej ziemi. Dzięki tym światełkom drastycznie zwiększył się ruch na ulicy Żeromskiego i jakoś wszyscy skręcają na parking na Staffa i zawracają.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |