Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
znowu pies |
nikomu nie zaginął piękny, brązowy piesek, chyba jeszcze szczeniak? wysokość mniej więcej do kolana. błąka się na akademickiej.. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: znowu pies |
KTOŚ CHYBA SZUKA TEGO PIESKA - http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=564259&t=564259
|
|
piesek o którym pisałam błąkał się już od rana, więc to raczej nie jest ten sam. Nie wyglądal też na 7letniego, tylko na góra roczek. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
nikt nie szuka? _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
widocznie wyrzucony, jeśli masz możliwość i widzisz go często - nakarm go, sprawdź czy nie jest mu zimno.
|
|
widziałam go tylko raz, podkarmiłam trochę. Trząsł się z zimna, a z pragnienia jadł śnieg.. Bardzo chciałam wziąć tego biedaka chociaż na przetrzymanie, ale mam juz jednego przybłędę, który nie akceptuje żadnego innego zwierzaka.. więc byłby duży problem bo mieszkam w kawalerce i nie miałabym jak ich nawet rozdzielić :( _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Jest zima, wiec aż serce sie kraja, ze ludzie porzucają zwierzęta na taki mroz. Najlepszy importer odzieży używanej.
|
|
Dokladnie tak! trudno ich nawet nazwać ludźmi, bo ludzie maja ludzkie odruchy.. Nikt z odrobiną serca nie zrobiłby czegoś takiego.. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
może wróć tam i zadzwoń pod 112 albo na straż miejską... przyślą kogoś po szczeniaka i chociaż nie umrze... Pozdrawiam, Siwa Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci.
|
|
Widziałam pieska tylko raz, żyję w nadziei, że ktoś się nim zajął. Przeraża mnie to, co się dzieje. Końca świata może nie będzie, natomiast koniec ludzkości już się rozpoczął. Coraz trudniej znaleźć człowieka w człowieku.. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |