Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zgubilem klucze |
Siemano! zgubiłem klucze w rejonie przystanku przy Ks. Janusza. przy kluczach był breloczek i otwieracz koloru białego i tak niby smycz krotka oraz było dożo kluczy. Ostatni raz miałem jej własnie gdzieś tam. Fajnie by bylo odzyskac je bo nie chce mi sie wyrabiac itd szkoda tylko, ze troszkę późno się zorientowałem hehe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zgubilem klucze |
Ja znalazłem. Napisz gdzie mieszkasz i kiedy będzie ktoś w domu :P
|
|
po co pajacu sie udzielasz jak nic nie możesz powiedzieć na ten temat, idź wyjdz z psem, bo od tego siedzenia na chacie w bani ci kisną szare komórki
|
|
człowiek chce ci klucze oddać a ty go wyzywasz? To dorabiaj sobie matołku :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
żygać mi się chcę na poje... dzieci internetu. zasrańce
|
|
*** w te klucze juz ogarnelem sobie druge;p popatrz na siebie co ty wypisujesz młocie, jak ktoś szuka rady na tym śmiesznym forum, a ty zawałe z niego krecisz i jeszcze cisniesz ludzi. Mnie nazywasz dzieckiem internetu?? To nie ja kur.. siedze z galami wlepinymi w monitor na 4lomza i sie smieje z ludzi i jakies pojeb... tematy zakladam bo nie mam kolgow. nawet jak masz te 30 lat czy h.. wie ile, to patrzac na to jakie posty dodajesz to mozna stwierdzic ze jestes glupi bo nie umiesz ludziom pomoc tylko zwale z nich krecisza albo jestes jakims dzieciakiem co z domu nie wychodzi. Zobaczysz Zycie CIe dojedzie predzej czy pozniej z takie zachowanie
|
|
A co to nasza wina że kolegów nie masz? Zapoznaj się z kims na forum i nie będziesz miał problemu:) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
...
|
|
Wyluzuj. Lepiej stracić stówę na zamki niż trafić na złodzieja.
|
|
o jezu...
|
|
o rany!
|