Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prowadzenie ciąży, poszukiwany lekarz |
Witam, szukam wartego polecenia lekarza w Łomży. Niedawno zmieniłam lekarza prowadzącego, a jestem w 2 miesiącu ciąży. Mam cukrzycę. Może być lekarz przyjmujący prywatnie. Może wyjaśnię co jest dla mnie ważne; - bliski dojazd (mieszkam w centrum Łomży) - możliwość wykonania wszystkich/ większości badań na miejscu (nie mam samochodu, żeby to była taka kompleksowa placówka coś jak tu http://www.porody.medicover.pl/. Z góry dziękuję za wszelkie namiary.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prowadzenie ciąży, poszukiwany lekarz |
najlepiej Bialystok lub Warszawa,ale jak bez samochodu to lipa,popros tego co ci zrobil te dziecko zeby cie zawiozl,laski nie robi.
|
|
Miejsce I : p. Pijagin ( dobry lekarz, wspaniały człowiek [ mi prowadził drugą ciążę, miałam wskazania do cesarki, zrobił bez "żadnego ale"] ) Miejsce II : p. Poppe Miejsce III : p. Pękała na Wyszyńskiego ( nfz )
|
|
dr Sokół
|
|
potwierdzam , dr Sokół
|
|
Moją ciąże prowadził Pijagin- polecam. Ciąża zagrożona zakończona przedwczesnym porodem. Dr Sokół tez słyszałam że godny polecania.
|
|
Ja też uważam,że dr Sokół jest godny polecenia.Ja jestem zadowolona z prowadzenia mojej ciąży.Jest to napewno lekarz z powołania,a nie dla pieniędzy.Bardzo miły,sympatyczny i ma podejście do przewrażliwionych kobiet ciężarnych.Umie wyjaśnić wątpliwości.Ten lekarz to świetny wybór.Polecam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |