Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
cos sie pali ??? |
w okolicach mazowieckiej czuc jakis dym jakby sie cos palilo?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: cos sie pali ??? |
tak? ja nie czuję a mieszkam gdzie indziej? Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
To ja szluga jarałem i tamtędy szedłem :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Moja żona smażyła chleb w jajku, tak, wiem, że na nowogrodzkiej, ale czuć na całą łomżę.
|
|
Zimno się zrobiło to ludzie się ratują i palą czym popadnie... Kupa dymu aż w dech zapiera chwilami. Myślę że to jest powód
|
|
wypalają trawę
|
|
na calym poludniu smierdzi ---------------------------------------------
|
|
a myślałam że tylko mi to przeszkadza :)
|
|
czlowieku zajaraj i sie wyluzuj :)
|
|
palą k u rwa ,że tak powiem śmiecie w piecach centralnego ogrzewania. Na miejście szczgólnie wszystko od ronda w kierunku bawełny jeden wielki smród ,że wytrzymac nie można. Ja się pytam czy ktos zrobi porzadek z tymi potomkami roztrząsaczy gnoju i nauczy ich szacunku dla środowiska i innych ludzi którym to powietrze trują. Nasze miasto jest regularnie zatruwane przez tych palczy śmieci i wszelkiego gówna w tych domkach jednorodzinnych. Tupik
|
|
Drogowcy odśnieżarki przepalali niedługo będą sypać :)
|
|
tupik, wielki i aktywny czlonek lomzynskiego greenpeace... lol Cos czuje ze jestes "tak samo" ekologiczny, jak ci co pala w piecach;] No co, pewno nie swoim samochodzikiem jezdzisz po lomzy, pewno segregujesz smieci, pewno tez nigdy nie gotujesz na gazie, czy nie uzywasz pradu ?? ;] Hmm, a moze powiesz mi jeszcze ze mieszkajac w bloku, ogrzewajac swoje mieszkanie nie zanieczyszczasz tego srodowiska? ;] Swoja droga, nie wazne czym by sie w piecu palilo i tak bedzie to czuc. Nie wazne czy jest to wegiel, drewno, czy "smieci domowe".
|
|
Tak BTW. palenia to wrzucę mistrzowski link. http://imageshack.us/f/547/afterparty.png/
|
|
Tupik Ty chcesz uczyć potomków 'roztrząsaczy gnoju'? Pragnę Cię uświadomić, że ci potomkowie mają przodków na wsiach i mają czym palić, a tacy jak ty - sługusy zasiłków państwowych muszą narzekać i pluć sobie w brodę, że nie mają rodziny na wsi i lasu. Wtedy nie musiałbyś palić w piecu śmieciami... ale póki co możesz tylko pozazdrościć tym "wieśniakom", że stać ich na opał. btw., ciekawe czemu tyle BL-ów jeździ z przyczepkami do prywatnych lasów ;]
|
|
śmieci to może i ktoś na jesieni spalił ale nie teraz. teraz to tylko węgiel. to z węgla ten czad. a że największy na łomżycy bo tam nie dość że kominów gęsto to i komin ciepłowni miejskiej. czyli dam z ogrzewania całego miasta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |