Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
media expert |
czy w zime mozna kupic tam skuter?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: media expert |
ja ostatnio widziałem ...w bardzo atrakcyjnych cenach...
|
|
Można , na twoim miejscu wybrał bym model i zamówił u nich z magazynu , w zimie jest good price.
|
|
skuter śnieżny?
|
|
a może chcesz kupić skuter od kogoś? ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Kup A tak całkiem serio, to zimą ceny skuterów są bardzo niskie zarówno w sieciówkach, salonach, jak i komisach. Ludzie chcą pozbyć się sprzętu z ubiegłego roku, a że nie ma sezonu to każdy grosz się dla nich liczy.
|
|
Cholera coś mnie wzięło i skreśliło, a więc ponowie post. Kup (s)kuter wodny bo sądzę, że od połowy grudnia zima będzie ostra, więc jak przyjdą wiosną roztopy to Łomża będzie płynąć, a (s)kuter jest na porę wiosenną-letnią-jesienną, więc będziesz miał nie dość, że szybki środek transportu to jeszcze grog, załogę i szanty do białego rana. YAAAAAR!!! Jak dobrze być piratem. A tak całkiem serio, to zimą ceny skuterów są bardzo niskie zarówno w sieciówkach, salonach, jak i komisach. Ludzie chcą pozbyć się sprzętu z ubiegłego roku, a że nie ma sezonu to każdy grosz się dla nich liczy.
|
|
cycolina jeżeli dobry i w atrakcyjnej cenie to moglbym to rozwazyc
|
|
Odezwij sie na maila limitedediton69@wp.pl ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
|
|
|
cycolina napisałem :D