niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Złodziej w szpitalu

Hej wszystkim. Chciałbym zwrócić waszą uwagę na ten , że właśnie tytuł . Chyba nasza policja jest mało domyślna poco staruszce były takie pieniążki potrzebne w szpitalu . :)

Ale jak to mówią w kawale pewnym który zacytuje:
"Przepraszam panie doktorze
-TAK?
_Panie doktorze do której pan przyjmuje
-Do prawej proszę pana do Prawej"

i tym optymistycznym akcentem zakończę swoje wypociny , chociarz w gruncie rzeczy to szkoda mi tej pani na pewno dużo postawiła sobie wyrzeczeń i trudu by odłożyć kwotę z tej marnej renty/emerytury jaką ugotowano nam poprzez państwo POlskie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Złodziej w szpitalu

marna renta jak była na stołku za komuny to na pewno 6000 tysięcy ma albo i lepiej mój dziadek tylko solidarność gnębił i ponad 5 tysięcy demokracja mu dała .

Kto nosi na co dzień taką sumę pieniędzy?Może na łapówki hehe.Ciekawe czy ta kobieta miała przy sobie taką sumę pieniędzy?

No to Urząd Skarbowy będzie miał co robić;p żeby zarobić;p

Wiesz, niektórzy starsi ludzie mają to do siebie, że noszą wszystko co cenne ze sobą, chociazby bezpieczniejsze było trzymanie w domu. Tak już bywa.

Kurcze Jacku to tylko pogratulować dziadka z taką emeryturką to fiu fiu.A jak chodzi o skarbówkę to chyba nie ten organ ma zwalczać "ŁAPÓWKARZY" ale tak szczerze to troszeczkę i nasza wina bo przyzwyczaiło się do "WDZIĘCZNOŚCI LUB OPIEKUŃCZEGO TO I LEKARZE DRĄ'' pytanie tylko poco NFZ i przysięga chipokratesa (czy to się pisze przez samo h nie wiem) ale no trzeba przyznać że jak te składki NFZ które wydziera nasze itak rozkradzione państwo nie było zabierane z naszych pensji to wiele osób byłoby stać na leczenie prywatne :) ale kraj mamy jaki mamy i drogi ze smoły zamiast asfaltu i życie dalej się toczy jak to mówią aktualnie nie którzy "ABY DO WIOSNY POTEM DO LATA)

To ,,wizyta" w łomzyńskim szpitalu kosztuje 10 000 zł??

Nic straconego następny będzie miał na ,,wizytę" :):)

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Z tym leczeniem prywatnym i że byłoby nas stac to ja nie byłbym taki pewien :):)

Bo jeden życie przeżyje i nie zachoruje a drugi zaledwie zacznie pracować i zachoruje np. na koszt leczenia 400 000 zł :):)

I co wtedy??

Jak masz to się leczysz a jak nie masz to won do piachu :)

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Jeżeli na wizytę do niektórych specjalistów czeka się ponad pół roku to i tak w piachu się temat kończy

bo w szpitalu czas chyba na porzadki i zdecydowanie trzeba ograniczyć wstęp bezpośrednio na oddziały. Fakt ,że ograniczonia mogą przybrac rozmiary patologi na wskutem sobiepaństwa pielegniarsko lekarskiego , ale gdy ktoś to dobrze zorganizuje i wprowadzi się przepustki to bedzie to dobre dla wszystkich.

Tupik

masakra ... teraz to po prostu paranoja wszędzie. chore to wszystko !

...lecz nie wiedzą aranżacje wnętrz wrocław o tym, że naj­gorzej w życiu to sa­mot­nym być...

Chodzę do szpitala czasem w odwiedziny i nikt tego nie kontroluje ;/ mógłbym pół oddziału wynieść i nikt by nie zareagował

Kto wykona porządne elewacje warszawa? Proszę o pomoc.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org