Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
znaleziono telefon SAMSUNG |
Wczoraj tj. sobota 24.11 pod dyskoteką MILANO w Jeziorku znaleziono tel. SAMSUNG.Tel jest aktywny i czeka na właściciela. kijem tego co nie pilnuje swego!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: znaleziono telefon SAMSUNG |
Poszukaj nr zapisanego jako mama lub tata lub ICE i zadzwoń. Tak najszybciej odnajdziesz właściciela. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Właśnie chciałem tak zrobić ale ma blokadę tel chronioną kodem i nigdzie nie mogę wejść. Jest komunikat o pełnej skrzynce ale dalej klapa może jakby ktoś zadzwonił na ten numer to dałoby się odebrać i coś ustalić.Póki co podłączam ładowarkę i cierpliwie czekam! kijem tego co nie pilnuje swego!!
|
|
I sprawa się wyjaśniła! Telefon trafił do właściciela a mi ostało się znaleźne które nie wątpliwie umili mi wieczór!!!:-) kijem tego co nie pilnuje swego!!
|
|
Swoją drogą brawo za postawę :) Dobrze wiedzieć, że są jeszcze uczciwi ludzie na tym świecie :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |