Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
konkurs młoda para 2013 w Łomży |
Witam, Ciekawi mnie czy może już ktoś z was dowiadywał się coś więcej o tym konkursie ? Czy to może jakaś ściema ? Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi. W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: konkurs młoda para 2013 w Łomży |
Masakra ...
|
|
żadna ściema, z miłą chęcią wytłumacze o co chodzi. Zapraszam Kaminski-Foto www.kaminski-foto.pl
|
|
Konkurs to jedno ( fajna rzecz jak panna mloda marzyla by zostac fotomodelka, bo z tego co wyczytalam to internauci wybiora najlepsze) ale same zdjecia P. Kaminskiego sa warte uwagi. Naprawde ten fotograf wie dobrze co uchwycic na zdjeciach , widzialam jego sesje , dla mnie super. szkoda ze nie on robil zdjecia na moim weselu, szkoda bo zdjecia to najwazniejsza slubna pamiatka. warto miec najlepsze.
|
|
dziekuję za odpowiedz, myślałam że troche bedzie więcej osób coś wiedziało. Dzwoniłam, rozmawiałam i teraz już wiem że to żadna ściema. W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.
|
|
tak, to dobra sciema.. a jeszcze lepsza reklama.. h0jowe forum
|
|
żenada
|
|
pisałem już publicznie że to żadna ściema więc proszę nie wypowiadać się jak i nie trolować. Wystarczy zadzwonić lub się spotkać i porozmawiać. Mimo to dziękuje za reklamę bo dzięki waszym wpisom ludzie wchodzą z ciekawości na moją stronę. Pozdrawiam Kaminski-Foto www.kaminski-foto.pl
|
|
faktycznie bez sensu jest chwalic , bo zaraz wszyscy odbieraja to jako reklame. na lomzynskim slubnym portalu az wrze , ktory lepszy fotograf . kazdy chwali swojego nawet jak zdjecia nie wyszly fajnie , to udaja ze maja najpiekniejsze. ja nie mam ladnych zdjec slubnych niestety. wiec proponuje naprawde przejrzec portfolio fotografa ktory styl wam odpowiada a nie kto co sugeruje. a konkurs to konkurs , dla jednych atrakcyjny dla innych nie .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |