Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam sklepu z glazurą |
Witam Może orientujecie gdzie mogę znaleźć jakiś porządny sklep z płytkami ceramicznymi do kuchni ? Jeszcze gdyby była możliwość zamówienia przez internet to by było pięknie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam sklepu z glazurą |
http://panoramafirm.pl/glazura/%C5%81om%C5%BCa?s_kwcid=TC|21517|glazura%20%C5%82om%C5%BCa||S|e|9257668849&gclid=CLumvKz9yLMCFUON3godFxoAxQ
|
|
Sprawdziłem te linki ale nie widze oferty płytek . Koło południa spróbuje jeszcze zadzwonić w kilka miejsc . Poszukam czegoś jeszcze w Białymstoku. Zależy mi na sklepie internetowym dziekuje za dobre chęci
|
|
cer-bud piłsudskiego 40 na pewno coś zaproponują duży wybór oraz fachowe doradztwo
|
|
Wystarczy ruszyc sprzed monitora swoje cztery litery, i uzyc wyobrazni. Nie musi byc nie wiadomo jak dobry sklep. Wyobraznia lub projekt wszystko zrobia. .
|
|
Tak się składa, że cały czas jestem w ruchu i latwiej jest mi zamówić przez internet . Znalazłem sklep w Białymstoku katalog.consus.com.pl porównywałem ceny i nie jest źle
|
|
naprzeciwko orlenu jest :D
|
|
zamówiłem już. Aurat mieli od ręki te, które chciałem . Jeszcze wywalczyłem 10 % rabatu :-)
|
|
na każdym prawie rogu masz płytki ,a i nawet na allego ,a takie wypasione to w Warszawie w OPEX-ie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |