Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kelnerka z restauracji |
cze, może ktoś wie, lub zna tę śliczną kelnerkę z restauracji cztery pory roku. ona jest taka ładna, ale nie mam odwagi podejść ...... . ..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kelnerka z restauracji |
desperat, to wlasnie jest efekt braku wychowania seksualnego w szkolach....
|
|
jak to kelnerka to ona powinna podejść a nie ty Reszta nalezy do ciebie! ____________________________ ... & vice versa!
|
|
jak się do Ciebie ani razu nie uśmiechnęłą to nie masz szans heheh jak to dobrze, że ja jestem taki pewny siebie i zawsze dostaję to co chcę... świat należy do odważnych... zapamiętaj to... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
daj jej duzy napiwek hehe
|
|
ciekawe z której strony ona tak ładna???
|
|
Możesz z nią pogadać przez internet to proste zajrzyj ;www.lazar.webpages.pl/data/Powitanie.gif
|
|
I zaznacz że Ty to ten trzeci z lewej.(to ważne)
|
|
hans po prostu bądz b. kulturalny, miły i wyluzowany :). Zagadnij o część garderoby, makijażu, cokolwiek i początek już masz :). Reszta to Twoja inwencja twórcza. Acha... i musisz słyszeć co ona mówi, nie słuchać tylko słyszeć. Uda Ci się :) ________ Malachit
|
|
a jak ta śliczna Pani przeczyta ten post (może nawet wszystkie kelnerki z 4 pór) będą się uważnie przyglądać klientom . . . najważniejsze jest pierwsze wrażenie . . .
|
|
Kolego hansie! Napisz najpierw, o którą restaurację "Cztery Pory Roku" Ci chodzi. W Łomży mamy dwie - na Alei Legionów i na Alei Piłsudskiego. Znam kilka kelnerek z tej drugiej. Z góry jednak powiem Ci, że większość to już mężatki. Musiałbyś określić, o którą dokładnie Panią Ci chodzi. Powodzenia! Pozdrawiam
|
|
Mrs hmmm wiekszość to już mężatki? hmm włąściwie to tylko 1 a dziewczyn jest chyba z 5 więc większości to ja nie widze hehehe :) a ty hans wpadaj czesciej do 4p dzis była chyba ta która ci się podoba..... :) heheheh Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
hans: chodź jutro na pizzę ;-) Pokażesz, która to...
|
|
To chyba najlepszy sposób! hans: jutro o 17:00 w 4PR? Pozdrawiam
|
|
ja tez będe :) to o 17? no ale bym musiał zjebać z roboty da się załatwić zreszta hehe Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
a pozatym ostatnio byłem w rampie.... rany tam to dopiero paszczury heheh :) i żarcie do bani..... wogule przygnebia mnie ten lokal a was? Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
A to ciekawe :). Pewien skaner ruchu na forum pokazał mi że aneczka888 i *** to jedna i ta sama osoba. I nie jest to ptysiu !. MrS jak myślisz kto może być tą osobą ? ________ Malachit
|
|
hmm może Ojciec Tadeusz ? Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
Malachit: Chuck? Jeśli coś sugerujesz, to z góry odpowiadam, że nie ma takiej możliwości. Ciekaw jestem, jaki to "skaner". Phi. Może wpadniesz na pizzę? Jutro o 17:00 w 4PR przy Piłsudskiego? Pozdrawiam
|
|
a moze cos wiecej na temat tej tajemniczej kelnerki!! moze ktos slownie móglby naszkicowac jej postac... zawsze to jakis punkt odniesienia! a male pytanei z innej beczki ktora kelnerka podoba wam sie najbardzie... ja mam swoj typ to ta "najladniesza" z blond pokreconymi piorami ;) trzeba chodzic, cicho stąpać i fujare często kąpać
|
|
Rozwijając radę Malachita proponuję zagadnąć o część garderoby. Konkretnie o bieliznę... ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
hmm no ta blondyneczka z pokręconymi piurami jest cudowna :)))))))))))))) ja się chyba w niej zakochałem hehe Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
ej, dzisiaj byłem, widziałem, i nawet zagadałem do niej, trochę porozmawialiśmy, może może może ......
|
|
No widzisz :), Próbuj człecze :) ________ Malachit
|
|
Witam wszystkich Od pewnego czasu obserwuje forum i zaciekawil mnie ten temat .Laski w "czterech porach " jak najbardziej sa interesujace nie tylko ladne ale rowniez mile .Ale ja chce zwrocic na cos innego uwage , mianowicie z tego co zaobserwolwalem na legionow pracuja jako kucharze dwoch pedalow , w tym jeden cham , ktorego smiech slychac w meblowym a drugi skapi wszystkiego na tej pizzy , ze same ciasto zero dodatkow .Zreszta zachowuja jak pedaly , jak idzie facet do lazienki to sie patrza jakby chcieli pojsc za nim . Aleje zamienilem na Pilsudskiego ,jedzenie lepsze i tych dwoch burakow nie widac i nie slychac.I nikt nie odprowadza mnie do lazienki oczami .
|
|
he, pogromcapedałów, a może sam jesteś pedałem skoro to spostrzegłeś, hmm. może prowokujesz do takich spojrzeń, co?
|
|
no no hans nie spodziewalem sie z twojej strony tak zywego wspierania spedalowych kucharzy , skompiradel i chamow czyzby pokrewienstwo?moze rodzina?Z drugiej strony zarcie na alejach musi ci smakowac co duzo swiadczy o twojej osobie.Przejdz sie na Pilsudkiego moze sie nawrocisz.....
|
|
Tak to twoja wina, wychodząc z domu nie bierz więcej z sobą torabki mamy i załóż spodnie, który chłopak chodzi w rajstopach? oj pogromco pogromco.
|
|
widze fanka bocianka ze jestes fanka wspierajaca pedalow moze jestescie biseksualni? Tak to moja wina ze matka natura chowa takich pedalow , ktorzy bawia sie w swoje chore gierki pod przykrywka kucharskiego fartuszka
|
|
bywam w obu restauracjach, ale jakoś nigdy nie zauwarzyłem, żeby któryś z kucharzy wyglądał na pedała, ale co to mnie z resztą obchodzi, wolę tą moją wymarzoną .... . . a ty pogromco, albo raczej pogromczynio, bo zdaje mi się, że jesteś kobietą i to bardzo fałszywą i zawistną, skoro przebierasz się za faceta, to chyba ty masz problem..
|
|
widzę u ciebie pogromco buraków, że masz naprawdę jakieś uprzedzenia do tych kolesi, co dostałeś czy łaś w pierd... czy nie chcieli się z tobą umówić, a może wyśmiewali się z ciebie?
|
|
uuuu widze ze kolega nie dosc ze szwab to jeszcze detektyw przykro mi jest ciebie rozczarowac ale nie ukrywam sie za rajstopami ani czym tam jeszcze tylko wyrazam swoja opinie na forum. A jesli ty nie zauwazasz roznicy w jedzeniu to jest mi ciebie zal bo wiele osob zrezygnowalo z legonow na rzecz pilsudskiego tylko i wylacznie przez tych pseudo kucharzy .Ciekaw jestem czy ktorys z nich skoczyl cokolwiek zwiazanego z zywnoscia, nie mowiac juz o kucharstwie? A po twojej zacietej obronie hans cos mi sie zdaje ze jestes w duzej zazylosci z tymi "kucharzami", moze ta dziewczyna ktora ci sie podoba to wlasnie jeden z nich....
|
|
po pierwsze to nie jestem "już" twoim kolegą bo wiem kim jesteś, a skoro tak nie lubisz tych tzw. kucharzy to powiedz to im a nie walisz jakieś bzdury w moim kierunku. każdy post zaczynasz od słowa widzę, może ty jakimś jasnowidzem jesteś albo innym cudakiem, hę? więc może lepiej zatrudnij się w jakimś cyrku albo na karuzeli będziesz napewno gwoździem wieczoru...
|
|
z postu na post przekonuje sie bardziej ze hans jest albo jednym z tych kucharzy albo ma jednego z tych kucharzy u siebie w domu :))) Po pierwsze skoro uwazasz ze mnie znasz i jestes o tym przekonany to zapraszam na piwo.Chyba nie musze podawac adresu . Po drugie twoje przekonanie ze jestem kobieta swiadczy o tym ze masz jakies urojne stany lekowe bo pewnie jakas ci za skore zalazla . A cyrk to ja mam jak czytam twoje urojenia
|
|
urojenia - czytaj temat, po kiego miałbym pytać kogoś o kelnerkę, jakbym tam pracował, hę? myśliszz trochę pogromco szarych komórek?
|
|
hmmmmm mozemy isc w zaparte ale nie wiem kto by na tym lepiej wyszedl :)WIDZE ze na piwo nie przyjdziesz... jak chcialem tak zrobilem , wypowiedzialem sie na zagadnienie ,ktore mnie interesowalo w restauracji o ktorej byla mowa a zes sie odezwal to dyskutuje z toba .Myslalem ze wieksze grono formulowiczow sie wypowie w tej kwestii a nie tylko jakis zagorzaly zwolennik pedalow. To moze wrocimy do tematu :) ktora to taka fajna bo to ze kucharzami sa .....to nie podlega zadnej dyskusji .Urzekala mnie twoja historia wiec opowiadaj : jak wyglada i o czym z nia rozmawiales ? Skoro uwazasz ze temat jakies laski ktora ci sie spodobala jest tak pasjonujacy zeby pisac o tym na forum to kontynuluj swoja historie .
|
|
nudy, nudy, nudy, cały czas piszesz to samo, zero wyobraźni!!! a propo kelnerki to nie pracuje ona na Legionów tylko na Piłsudskiego, a o czym rozmawialiśmy to raczej nie twoja sprawa, pewnie i tak byś nie zrozumiała, no bo ty tylko o tych pedałach, jednak coś w tym musi być, w głębi duszy pewnie mażysz o tym żeby cię ktoś zapinał od tyłu, co?
|
|
Witam! Może spotkamy się wszyscy razem jutro o 20:00 w Czterech Porach Roku na Alei Piłsudskiego i na spokojnie ocenimy urodę całej żeńskiej części obsługi? Jeśli jesteście tam częstymi gościami to napewno kojarzycie "Migotkę" ;-))) Nie ma się co kłócić. Jutro punkt 20:00. Pasuje wszystkim? Ja stawiam po piwku... Pozdrawiam
|
|
ok, tylko tam nie ma piwa.
|
|
Zawsze coś się wymyśli! Jutro o 20:00 pod Czterema Porami Roku, ok? Pozdrawiam
|
|
chyba sie zdenerwowales .... na poczatku radze kupic ci slownik ortograficzny bo jesli mowisz tak samo jak piszesz to nie wroze ci swietlanej przyszlosci z zadna kolezanka wydaje mi sie ze ty tez nie miales wyobrazi piszac ten temat ze : jakas tam , gdzies tam....cos tam.... ci sie podoba ,to nie jest temat na forum. Zapinac to ja moge ciebie w dupe , bo mam czym w porownaniu do ciebie ale znizac sie do poziomu takiego zwolenika pedalow nie zamierzam....ale ty jestes usprawiedliwiony jakby nie bylo bronisz swoich idealow
|
|
pogromcapedalow: wpadniesz jutro o 20:00? Za samego nicka masz u mnie piwo! Pozdrawiam
|
|
a widzisz, jednak się przyznałaś, że chciałabyś mnie zapinać, więc krąży w tobie pedalska krew, hehe, a nazywasz innych swoim imieniem cioto...
|
|
ja wpadne napewno i chętnie porozmawiam z tym, tą pedopogromcą.
|
|
Panowie! Tylko spokojnie. Spotkajmy się i w spokoju wymieńmy poglądy. Dobrze zjemy, pogadamy. Nie musicie się od razu kłócić. pogromcapedalow: jutro o 20:00 w 4PR na Piłsudskiego. OK? Pozdrawiam
|
|
oj widze że się narobiło tak się składa że znam jednego z tych kucharzy i muszę stwierdzić pogromcopedałów że fajną fante tu puściłaś pewnie jesteś ta małą dziwką ze swoim marnym sklepem albo tym wielkim tłustym pasztetem buhahahah :) o którym chłopaki mi mówili dziś w4p az mi humor poprawiłaś buhahahaheheh hans chciał poprostu się umówić z jedną z lasek a ty tu jakies watki wpierdalasz z kosmosu he Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
Slash może też wpadniesz? Jutro, 20:00, 4PR na Piłsudskiego... Pozdrawiam
|
|
ja proponuje jutro o 20 na legionów się spotkać bo mam bliżej co wy na to ?? może i ci kuchaże będą to sie przekonamy ??? to jak o 20 pogromcopedałów? Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
jak ten merny pogromca wpadnie to ja tez heheh to jak cykorzysz? czy wpadasz? Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
mi pasuje, a jedzenie jest tem równie dobre, jak na Piłsudskiego, więc nie ma co wybredzać.
|
|
Slash spotkajmy się w 4PR na Piłsudskiego. Od razu podyskutujemy o Paniach ;-) Jak chcesz to po Ciebie przyjade nawet. Pozdrawiam
|
|
Ok, w takim razie niech będzie 4PR na Legionów. Jest tam przedział dla palących? Pozdrawiam
|
|
więc jesteśmy umówieni 4pr na legionów o 8, to narazka.
|
|
ja chcę zobaczyć tego pogromce pedałów :) i ja chce na legionów he tak to możemy iść na piwo i jescze pare lasek wżiąść hehe z forum :D Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
Jak się poznamy? Umówmy się o 20:00 pod salonem PlusGSM na dole ok? Żeby się potem nie szukać. Pozdrawiam
|
|
no dobra hehe te pogromca przyjdziesz :) czy wymiękłaś dziwko hehe Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
dobra ja spierdalam idę napić sie wódy do zobaczenia Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
seba -uderzyles nie do tej osoby co trzeba ja sie zawsze podpisuje swoim nickem a jutro przyjde ,bardzo chetnie powiesz mi w oczy co myslisz
|
|
ej kto to seba, kto to manga, coś przeoczyłem?
|
|
duzo przeoczyles ale nie przejmuj sie tobie tez wytlumacze przy okazji
|
|
ooo widze że jutro będzie niezła gromadka ludzi hehe :) Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
bardzo chetnie dowiem sie kto to hans i Slash forever wild , przyjde napewno bo chyba zaczeliscie zupelnie inny temat a na poprzedni tez podyskutuje
|
|
SPOKO WPADAJ MOŻESZ NAWET BEJSBOLA WZIĄŚĆ PODYSKUTUJEMY I ZOBACZYMY CO MASZ ***** DO POWIEDZENIA!!!! FRAJEZE Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
TYLKO MOŻE SPOTKANIE PRZENIEŚMY NA 22:30 NA GARAŻACH ? KOŁO PIŁSUDZKIEGO ? CO WY NA TO? BĘDĘ CZEKAŁ Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
dzieci hehe
|
|
JUTRO O 20:00 SPOTYKAMY SIĘ POD SALONEM PLUSGSM W 4 PLUS NA ALEI PIŁSUDSKIEGO I IDZIEMY DO RESTAURACJI CZTERY PORY ROKU. Pozdrawiam
|
|
ja nie ide do 4p ja ide na garaże obić morde tym burakom chcesz to chodz hehe Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
ah jaki piekny dzień :) Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
Przy okazji wyszła Wam niezła akcja promocyjna knajpy :D Ciekawe czy tej dziewczynie jest miło czy nie, że tak poblicznie omawiacie jej wdzięki? I uważajcie na jej chłopaka, załóżcie okulary bo może Wam oczy wydłubać :PPP
|
|
ja jestem za pilsudskiego o 20 , przynajmiej Slash forever wild nie bedzie bo pracuje akurat na legionow ....co za przypadek :)
|
|
czyli zapowiada sie mily wieczorek ;] bo tez planowalam tam isc....
|
|
no i co? było jakieś mordobicie? :D internetowi napinacze buahahahaha ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
SaneOne żadnego bicia nie ma, w pizzerii sie je pizze, a nie bije, to nie ring :p heheh
|
|
moim skromnym zdaniem ci kucharze maja prawo do takiej orientacji seksualknej na jaka maja ochote i to ich sprawa. Druga sprawa to jakim prawem i na jakiej podstawie pomawia sie tych ludz. JEST TO CZYN KARALNY. a PO TRZECIE LUBIE PEDAŁOW I CHETNIE POJDE DO RESTAURACJI GDZIE KUCHARZA PEDAŁY O ILE TAKA NA TYM ZADUPIU I W MIEŚCIE ZAMIESZKAŁYM PRZEZ TAKICH BURAKÓW JAK POGRAMOCAPEDAŁOW I Mrs jest stanos
|
|
no wlasnie jakim prawem nazywasz kogos "pedalem" "burakiem" nie powiedziales tego w ryj nie powiedziales NIC zastanow sie raz jeszcze co piszesz bo powiedziec tego w oczy zapewne bys sie bal trzeba chodzic, cicho stąpać i fujare często kąpać
|
|
stanos: jak konfident słowa dobierasz... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
stanos: to przyjdź dzisiaj i powiedz mi to w twarz. Pozdrawiam
|
|
ja propronuje zakonczyc ten glupi temat i zeby nie robic anty reklamy restauracji proponuje adminowi wykasowac ten temat
|
|
no coż nie chce być niegrzeczny ale Mrs w twarz to ja ci mogę co ? Sam sobie dopowiedz. stanos
|
|
stanos widzę, że kozak jesteś... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Taki idiota jak Ty to może co najwyżej się ukłonić. Pozdrawiam
|
|
stanos mnie wkurwia niemiłosiernie... wszędzie musi dodać swoje 3 grosze... i jeszcze nie wiem za co przyjebał się do MrS ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Bijcie się bijcie a ptysiu będzie miał wiecej miejsca do pisania ;-))
|
|
Co za czubek wymyslil ze tam pracuja pedaly??? Fajna renome chlopakom wyrobiliscie. Moze wam tez kiedys ktos tak zrobi.... Niektorzy to buraki !!!! A kelnerki sa fajne :) Pozdrawiam wszystkich normalnych
|
|
kiler....dokładnie:P:P PS. na większość z was to nawet słowa niema..ale na pogromcepeałow to są:P np. Może on jest sam pedałem i wyzywa ich bo zrobili mu źle:P:P:Phehe PS. ja sam nimam nic do "homo" ale pomyśleć trzeba co by było żeby wszyscy tacy byli..... MrS życzę Wam obrej zabawy. aaa Sash....... Jak chcesz się spotkac na garażach o 22.30 to skąd będziesz widział o kogo wystartujesz??????? Takie jest moje zdanie...troche zagmatfałem,ale rozczytacie się(mam taką nadzieję)
|
|
dobra ***** narobiło się tu ***** niewiem co więc tak ppo pierwsze sory że żuciłem podejżenia na 2 osoby to nie one więc przepraszam..... trudno a co do pogromcy pedałów spotkamy się z toba dziś o 24:00 na garażach **** jak masz ochote to wpadaj będziemy tam więc????? wogóle jest nagroda za ujawnienie choćby ip do tego **** a może ktoś go zna? Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
śmierdzi tu prostactwem , prymitywizmem , ciemnogrodem i dosłownie wszystkim tym zadupiastym co charakteryzuje tutejsze miasto i tutejszą młodziez uważającą się za trendy. Wszystko co miało coś ciekawego do powiedzenia już dawno wyjechało . Pozstali ci którzy uważaja ,że maja cos do powiedzenia albo ,że potrafia pisać. A jak nie potrafią to i tak powiedza ,że potrafia bo to trendy. Ha ha ha ha ha ha ha stanos
|
|
*** *** *** (...) itd
|
|
stanos dobrze, że Ty zostałeś... bez Ciebie ten ciemnogród by był zupełnie pusty... a teraz popatrz na swój adres i na mój... he? ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
no to żeś zabłysnął i napisał
|
|
Slash forever wild dałeś popis jak Ptysia długopis hehehe kopiowac kazdy potrafi ;]
|
|
brawa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ??
|
|
dzin dzin de bizz MoJe ŻyCie To MentoR.
|