Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁKS......... |
co sądzicie o naszym wspaniałym klubie.Bez Boguskiego i Kamińskiego to już wprawdzie nie to samo,ale jestem pełen nadzieji po wygranej z Warszawiakami.Oby do drugiej ligi.ŁKS!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁKS......... |
co sadze??To samo co wczoraj , co miesiac, rok, 10, 20 lat temu - moje miasto moj klub....dziecinstwo spedzilem na obiekcie ŁKS-u, bylem swiadkiem wzlotow i upadku, a teraz chyba najlepszego okresu z zycia klubu, wiec co mam myslec...chcialbym poczuc drugi raz to samo co w Zambrowie, podczas meczu, ktory zapewnil nam awans....2 liga juz jest gdzies za rogiem...tylko zeby sie nie sploszyla...Wiec chlopaki do boju, a kibice na trybuny i pokazmy na co nas stac...
|
|
2 liga bedzie nasza :) bez przeszkód :)
|
|
po wygramych z Polonią, remisach z Koreą i APOELem wydaje mi się, że nasz klub jest teraz jeszcze mocniejszy niż wcześniej! ...
|
|
Zwycięstwo z pierwszoligową polonią pokazuje że i bez tych dwóch ważnych dla klubu zawodników umiemy grać :] Oby tak dalej a 2 liga jest nasza!!
|
|
Hmmmm, czy ŁKS taki cacy, czy może Polonia już poziom IV ligi osiągnęła???, Pożiwiom, uwidim, jak mawiali starożytni..... (........)
|
|
A moim zdaniem Łks trochę się pogorszył.....:P ponieważ grając za granicą (prawdopodobnie) zespoły nawały"fory" naszym chłopcom... Takie jest moje zdanie.
|
|
Wiecie nie myślcie że nie kocham swojego klubu,ale dzień po dniu trace nadzieje i pozostało tylko się modlić.Wiecie robię książke o ŁKS-sie na blogu mam już 31str. ale teraz muszę pisać o upadku. ,,Poprostu nie kłamie.Piszę co chce moje serce."-tak muj brat poeta mówi crazy frog Crazy Frog
|
|
crazy frog....... jak robisz bloga o ŁKS-ie to móglbyś dać link do swojej strony(jeżeli już ją ukończyłeś). abyśmy mogli skomentować twoją twórczość(oczywiście pozytywnie)
|
|
crazy_frog podasz linka ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |