Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie kupię galaterkę bez cukru i inne dietetyczne produkty? |
Witam! Poszukuję sklepu w Łomży, w którym można byłoby kupić galaretkę bez cukru oraz inne dietetyczne, niesłodzone produkty. Byłam już w Stokrotce i Kauflandzie, ale nic ciekawego tam nie znalazłam. Może ktoś pomoże? :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie kupię galaterkę bez cukru i inne dietetyczne produkty? |
Nie pamietam jakie to osiedle. W K1 jest wydzielone stoisko z dietetyczna zywnoscia.
|
|
W abc na Al.Legionów obok kancelarii notarialnej jest jedna półka zdrowej żywności np. dla cukrzyków
|
|
Dzięki, sprawdzę w K1 i w ABC. Może ktoś ma jeszcze inne propozycje? A może w Łomży jest gdzieś cały sklep ze zdrową żywnością?
|
|
Za Stokrotka na Ks.Anny.
|
|
Na Wyszyńskiego jest sklep ze zdrową żywnością. Produkty bez cukru również znajdują się w ofercie.
|
|
Wyszyńskiego 2/4 "Szarłatowa spiżarnia"
|
|
Polecam KaufLand :)
|
|
Zieliński - w Kauflandzie byłam, nic ciekawego nie znalazłam. W Stokrotce też jest półka ze zdrową żywnością, ale większość rzeczy na niej jest dla osób na diecie bezglutenowej, a nie o to mi chodzi. siwysiwy - możesz przybliżyć gdzie dokładnie ten sklep na Ks.Anny? Nie bardzo znam tamte okolice. łezka - dzięki za info, na pewno zajrzę na Wyszyńskiego :)
|
|
Zaraz za sklepem Stokrotka.Podejdziesz za sklep i w takim pietrowym domu,po schodach.Za sklepem jest wjazd pod sam sklep.
|
|
Ok, dzięki :)
|
|
to fakt oferta dla cukrzyków jest w tym mieście zwyczajnie śmieszna. Gdyby nie coca cola która weszła na rynek z cola zero ktora faktycznie jest bez cukru to pewnie nikt by o takim czymś nie słyszał. Produktów w ktorych nie stosuje sie cukru jest smiesznie mało w ofrcie handlowej tewgo miasta a działy zdrowej zywności są tylko dla picu bo zawsze w nich syf i wali starością. Fantic
|
|
Fantic - masz w 100% rację. Co prawda nie odwiedziłam jeszcze polecanych wyżej sklepów, więc się o nich nie wypowiadam, ale w marketach jest doprawdy wielkie zero w kwestii żywności dla diabetyków. Trochę jest dla ludzi na diecie bezglutenowej, ale też szału nie ma.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |