Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wielką prośbę posiadam! |
czy wie może ktoś z Was, co się z marudą i Transponderem stało, że nie pokazują się na Forum?! i nie piszcie proszę, że jedna idiotka taka jak ja, tu wystarczy. ja to wiem!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wielką prośbę posiadam! |
chopaki!!! odezwijcie się!!! tęsknię za Wami!!!
|
|
Będą za 8 lat. Ich zamkli.
|
|
a nie wiesz gdzie siedzom? to bym im chociaż chleba ze szmalcem i ogórasów kiszonych podesłała! bo maruda to przepadał za nimi! ćwiartki to chyba się nie da wysłać? co?
|
|
Da się wysłać ale klawisze wychlają po drodze.
|
|
dobra myśl ptakolubie! to ja do tego ankohola takiego proszka wrzuce, co by przez cały dzień z wygódki wyleżć nie mogli! albo prastylkie tako niebiesko, co by im krata przycinała, jak zamykać bendom! oj! aby tylko chopakom krzywdy nie zrobili!
|
|
Masakra ...
|
|
ale masz nasrane pepe sztecie
|
|
i ja Ciebie też lubię i pozdrawiam mefistofelesie! cieszę się, że się znalazłeś Transponderze! a mówili, że Cię zamkli !
|
|
Transponder jest najtrzeźwiej piszącym userem na forum ........ :-)))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Jest konkretny bardzo, to dobra cecha; zwłaszcza w polityce.
|
|
Pepe-szaa! A już myślałem ze tylko mnie marudy brakuje :-) do paczki sie chętnie dołączam i cebulkę dorzucę , boje się aby tylko ogrzewania nie wyłączyli marudzie bo będziemy musieli kocyki wysyłać :-) maruda - pozdrawiamy serdecznie
|
|
saguaro! marude to wszyscy lubią, tylko tak się droczą i prowokują, żeby w ich tematach głos zabierał! co do Transpondera, to też! tylko On taki katastroficzny jakiś jest, ale konkretny! maaaruuudooo!!! wracaj do nas!!!
|
|
|
Pepe-szaa! zmień jezyk bo od samego czytania aż mnie głowa boli..trochę szczebiotkę przypominasz..
|
|
Wolny....zaczynam Cię lubić;-)
|
|
@pepe-sza Nie rozpaczaj. Toć oni wrócili na forum. Są na ucieczce.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |