Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Punkt krwiodastwa |
Witam. Chciałbym dowiedzieć się gdzie konkretnie (które piętro) znajduje się punkt krwiodastwa ? Z góry dzięki za odpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Punkt krwiodastwa |
W szpitalu na I piętrze po lewej stronie korytarzem.
|
|
Dziękuję za odpowiedź. A czy aby oddać krew trzeba przyjść o 7 gdy otwierają, czy można przyjść w późniejszych godzinach (9-10) ?
|
|
swobodnie można przez cały poranek przyjść, jeden dzień w tygodniu jeśli dobrze pamiętam jest także popołudniu czynna. należy wcześniej zjeść lekki posiłek. powodzenia
|
|
Dzięki wszystkim za odpowiedzi.
|
|
I zabrać z sobą nitkę z igłą żeby póżniej dziurę zaszyć.
|
|
Oddać krew można do godz 13 a w środy do 17;30.
|
|
U mnie całą dobę i jeszcze dłużej zapraszam.
|
|
kilka dni przed staraj się nie zapomnieć o mięsie w swojej diecie, żeby hemoglobina nie wyszła Ci za niska. Do tego dzień przed oddaniem krwi, wypij około dwóch litrów wody. W dniu oddania, lekkie śniadanie. Ponadto jeśli ktoś nie wie, trzeba ważyć więcej niż 50kg :)) Pozdrawiam wszystkich krwiodawców, w szczególności 0Rh- ;)
|
|
Dzięki wszystkim za podpowiedz związane z tym tematem. A do ciebie fanka bocianka mam prośbę: stul ryj.
|
|
duży...ja ważę 53 kg i nie mam problemu z oddaniem,bo jeszcze nigdy mi nie odmówili przyjęcia.Co do mięska to spożywam w bardzo małych ilościach,a o wodzie nie wspomnę;-D Co prawda czuję sie później słabo,ale to raczej z opuszczenia krwi a nie tam diety;-)A ja pozdrawiam AB Rh+
|
|
Omania AB Rh+ powiadasz o mniam mniam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |