poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Punkt krwiodastwa

Witam. Chciałbym dowiedzieć się gdzie konkretnie (które piętro) znajduje się punkt krwiodastwa ? Z góry dzięki za odpowiedzi.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Punkt krwiodastwa

W szpitalu na I piętrze po lewej stronie korytarzem.

Dziękuję za odpowiedź. A czy aby oddać krew trzeba przyjść o 7 gdy otwierają, czy można przyjść w późniejszych godzinach (9-10) ?

swobodnie można przez cały poranek przyjść, jeden dzień w tygodniu jeśli dobrze pamiętam jest także popołudniu czynna. należy wcześniej zjeść lekki posiłek. powodzenia

Dzięki wszystkim za odpowiedzi.

I zabrać z sobą nitkę z igłą żeby póżniej dziurę zaszyć.

Oddać krew można do godz 13 a w środy do 17;30.

U mnie całą dobę i jeszcze dłużej zapraszam.

kilka dni przed staraj się nie zapomnieć o mięsie w swojej diecie, żeby hemoglobina nie wyszła Ci za niska. Do tego dzień przed oddaniem krwi, wypij około dwóch litrów wody. W dniu oddania, lekkie śniadanie. Ponadto jeśli ktoś nie wie, trzeba ważyć więcej niż 50kg :))

Pozdrawiam wszystkich krwiodawców, w szczególności 0Rh- ;)

Dzięki wszystkim za podpowiedz związane z tym tematem. A do ciebie fanka bocianka mam prośbę: stul ryj.

duży...ja ważę 53 kg i nie mam problemu z oddaniem,bo jeszcze nigdy mi nie odmówili przyjęcia.Co do mięska to spożywam w bardzo małych ilościach,a o wodzie nie wspomnę;-D
Co prawda czuję sie później słabo,ale to raczej z opuszczenia krwi a nie tam diety;-)A ja pozdrawiam AB Rh+

Omania AB Rh+ powiadasz o mniam mniam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org