poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
STACJA PALIW UL. WIEJSKA

MÓWIMY ZDECYDOWANE NIE!!!

WSZYSCY MIESZKAŃCY BLOKÓW ZNAJDUJĄCYCH SIĘ PRZY ULICY WIEJSKIEJ I NIE TYLKO ZEBRANIE INFORMACYJNE NA KTÓRYM BĘDZIE MOŻNA BĘDZIE SIĘ WYPOWIEDZIEĆ ODBĘDZIE SIĘ 8 LISTOPADA 2012.

NIE DAJMY ZAMYDLIĆ SOBIE OCZU OBIETNICAMI BEZ POKRYCIA.

MAMY RODZINY DBAJMY O NIE I NIE POZWÓLMY NA ROZWÓJ TEJ INSTYTUCJI

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: STACJA PALIW UL. WIEJSKA

http://www.mylomza.pl/home/lomza/item/3121-stacja-paliw-na-wiejskiej-tylko-do-ko%C5%84ca-roku.html

A CO INNEGO W PLANACH

a ja zdecydowanie jestem ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA i niechaj ja orlen jeszcze powiekszy

OCB

Standardowo kij ma dwa końce. Orlen chce powiększyć stację, dzięki czemu zatrudni więcej osób, co przy coraz bardziej powiększającym się bezrobociu nie jest bez znaczenia. Z drugiej strony większa i nowocześniejsza stacja z pewnością otwarta będzie 24h na dobę, co z kolei doprowadzi do zwiększenia hałasu w wyniku odwiedzających stację "nocnych" klientów (szczególnie w weekendy).
Osobiście jestem za obroną stacji, z powodu wspomnianych wcześniej miejsc pracy, jednak gdybym na stałe mieszkał w okolicy możliwe, że byłbym przeciwny.

A ja jestem za!!! i powinna być otwarta 24h sprzedawać w promocji piwo i wódkę, Tym bardziej że mieszkam daleko od tego miejsca i mi nie będzie nic przeszkadzać a jak trzeba będzie to sobie dojadę.

Ja tam zawsze tankowalem i jestem za jej modernizacja i nie zamykaniem. Ludzie tam pracujacy zawsze byli bardzo mili i pomocni. Nie moge byc na spotkaniu ale przy okazji tankowania jak bedzie potrzeba to jakies pismo w sprawie stacji chetnie podpisze.

Może by tak caps locka wyłączyć?

Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...

Jab bym mieszkal w miescie, ale nie bezposrednio przy stacji. Był bym za przebudowa, w nocy po piwo bylo by blisko :)

sorki
byłoby

Jestem ZA przebudową zawszę to bezpieczniej i estetyczniej niż teraz , jeszcze ktoś powinien zająć się tym terenem za stacją co jest pseudo parking i te baraki chyba że jest to prywatne i oczywiście mieszkańcom też przeszkadza ...

Garaże są prywatne.

wole nowa stacje niz ten bałagan z tymi garazami

Fantic

najlepsze paliwo i obsluga , zdecydowanie popieram

Bardzo miła i sympatyczna obsługa.
Paliwo najlepsze jakościowo w Łomży.

Jedyna stacja w Łomży i okolicach, w której paliwo wlewają Pracownicy (info dla Pań).

Za też za - dobre paliwo, ceny i miła obsługa. 2-3 minuty i po tankowaniu. Poza stacją syf i brud związany z garażami i parowaniem aut interesantów Urzędu Pracy. Jak komuś bedzie za głośno może poszukać czegos w okolicach cmentarza. Dziwi tylko fakt że nagle za głośno przy stacji gdzie przebiegała jak dotąd najbardziej ruchliwa trasa tranzytowa przez Łomżę.

dokladnie kwinto7 masz rację git stacja a wy lepiej zajmicie się tymi syfiastymi garażami

To się autor tematu "piździł" jak zobaczył ile osób jest ZA na forum ale i tak co z tego jak na te spotkanie pójdą sami mieszkańcy pobliskich bloków i przegłosują i nie będzie niczego ani stacji ani porządku tylko ich drewniane baraki pod balkonem.

ja też przyznam najwyższą ocenę obsłudze tej stacji. Bardzo miła obsługa szybkie taknkowanie chętnie bym wysłał na szkolenie jak to się robi tych smutasów ze stacji paliw w Piatnicy.

Fantic

jestem za stacją, miła obsługa nie jak u"Kurpia", zawsze uśmiech i paliwko nie zawiodło nigdy.

Dobra stacja. Obsługa i paliwo ok. Powinna zostać.
Że też ta Patologia Obywatelska zawsze wymyśli jakiś przepis żeby tylko coś zlikwidować.

Nie będzie stacji zbudują wam następna biedronkę pod blokiem!!!
Tak u nas jest! Wszystko zlikwidować i narzekać ze nie ma pracy

Pewnie *piotrek* ma rację. Ciekawe do kogo należy grunt? Ma swoją wartość. Biedronka nie buduje lokali tylko je wynajmuje. Ciekawe komu zależy na "uwolnieniu" działki.
Swoją drogą to jedyna stacja w centrum miasta.
Ja chcę by została. Mieszkańcy Rembelina (i nie tylko) będą mieli "daleko" do CPN'u jak tą zlikwidują.

Oby tylko po przebudowie nie zmieniła się jakość paliwa i obsługi.

Zgadzam się z przedmówcami. Tankuje tam bardzo często, obsługa jest bardzo miła, można poprosić o pomoc przy tankowaniu i nikt na Ciebie nie "fuknie" tak jak na innych stacjach. Szkoda byłoby, gdyby ją zamknęli.

Stacja przy wiejskiej powinna zostać! Obsługa zawsze miła, paliwo dobre... po co to psuć!?!?

rozbudować !!!! bo ja lubię tam tankować he he he heeeee ... ;)
najlepiej to jedynie stale narzekać i narzekać , hmmm że to że tamto . Jakby wzięli się za robotę to by po pracy nic a nic nie przeszkadzało .... BO BY POSZLI ZE ZMĘCZENIA SPAĆ .

JESTEM ZA I KROPKA !!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org