Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
STACJA PALIW UL. WIEJSKA |
MÓWIMY ZDECYDOWANE NIE!!! WSZYSCY MIESZKAŃCY BLOKÓW ZNAJDUJĄCYCH SIĘ PRZY ULICY WIEJSKIEJ I NIE TYLKO ZEBRANIE INFORMACYJNE NA KTÓRYM BĘDZIE MOŻNA BĘDZIE SIĘ WYPOWIEDZIEĆ ODBĘDZIE SIĘ 8 LISTOPADA 2012. NIE DAJMY ZAMYDLIĆ SOBIE OCZU OBIETNICAMI BEZ POKRYCIA. MAMY RODZINY DBAJMY O NIE I NIE POZWÓLMY NA ROZWÓJ TEJ INSTYTUCJI NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: STACJA PALIW UL. WIEJSKA |
http://www.mylomza.pl/home/lomza/item/3121-stacja-paliw-na-wiejskiej-tylko-do-ko%C5%84ca-roku.html A CO INNEGO W PLANACH
|
|
a ja zdecydowanie jestem ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA i niechaj ja orlen jeszcze powiekszy OCB
|
|
Standardowo kij ma dwa końce. Orlen chce powiększyć stację, dzięki czemu zatrudni więcej osób, co przy coraz bardziej powiększającym się bezrobociu nie jest bez znaczenia. Z drugiej strony większa i nowocześniejsza stacja z pewnością otwarta będzie 24h na dobę, co z kolei doprowadzi do zwiększenia hałasu w wyniku odwiedzających stację "nocnych" klientów (szczególnie w weekendy). Osobiście jestem za obroną stacji, z powodu wspomnianych wcześniej miejsc pracy, jednak gdybym na stałe mieszkał w okolicy możliwe, że byłbym przeciwny.
|
|
A ja jestem za!!! i powinna być otwarta 24h sprzedawać w promocji piwo i wódkę, Tym bardziej że mieszkam daleko od tego miejsca i mi nie będzie nic przeszkadzać a jak trzeba będzie to sobie dojadę.
|
|
Ja tam zawsze tankowalem i jestem za jej modernizacja i nie zamykaniem. Ludzie tam pracujacy zawsze byli bardzo mili i pomocni. Nie moge byc na spotkaniu ale przy okazji tankowania jak bedzie potrzeba to jakies pismo w sprawie stacji chetnie podpisze.
|
|
Może by tak caps locka wyłączyć? Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...
|
|
Jab bym mieszkal w miescie, ale nie bezposrednio przy stacji. Był bym za przebudowa, w nocy po piwo bylo by blisko :)
|
|
sorki byłoby
|
|
Jestem ZA przebudową zawszę to bezpieczniej i estetyczniej niż teraz , jeszcze ktoś powinien zająć się tym terenem za stacją co jest pseudo parking i te baraki chyba że jest to prywatne i oczywiście mieszkańcom też przeszkadza ...
|
|
Garaże są prywatne.
|
|
wole nowa stacje niz ten bałagan z tymi garazami Fantic
|
|
najlepsze paliwo i obsluga , zdecydowanie popieram
|
|
Bardzo miła i sympatyczna obsługa. Paliwo najlepsze jakościowo w Łomży. Jedyna stacja w Łomży i okolicach, w której paliwo wlewają Pracownicy (info dla Pań).
|
|
Za też za - dobre paliwo, ceny i miła obsługa. 2-3 minuty i po tankowaniu. Poza stacją syf i brud związany z garażami i parowaniem aut interesantów Urzędu Pracy. Jak komuś bedzie za głośno może poszukać czegos w okolicach cmentarza. Dziwi tylko fakt że nagle za głośno przy stacji gdzie przebiegała jak dotąd najbardziej ruchliwa trasa tranzytowa przez Łomżę.
|
|
dokladnie kwinto7 masz rację git stacja a wy lepiej zajmicie się tymi syfiastymi garażami
|
|
To się autor tematu "piździł" jak zobaczył ile osób jest ZA na forum ale i tak co z tego jak na te spotkanie pójdą sami mieszkańcy pobliskich bloków i przegłosują i nie będzie niczego ani stacji ani porządku tylko ich drewniane baraki pod balkonem.
|
|
ja też przyznam najwyższą ocenę obsłudze tej stacji. Bardzo miła obsługa szybkie taknkowanie chętnie bym wysłał na szkolenie jak to się robi tych smutasów ze stacji paliw w Piatnicy. Fantic
|
|
jestem za stacją, miła obsługa nie jak u"Kurpia", zawsze uśmiech i paliwko nie zawiodło nigdy.
|
|
Dobra stacja. Obsługa i paliwo ok. Powinna zostać. Że też ta Patologia Obywatelska zawsze wymyśli jakiś przepis żeby tylko coś zlikwidować.
|
|
Nie będzie stacji zbudują wam następna biedronkę pod blokiem!!! Tak u nas jest! Wszystko zlikwidować i narzekać ze nie ma pracy
|
|
Pewnie *piotrek* ma rację. Ciekawe do kogo należy grunt? Ma swoją wartość. Biedronka nie buduje lokali tylko je wynajmuje. Ciekawe komu zależy na "uwolnieniu" działki. Swoją drogą to jedyna stacja w centrum miasta. Ja chcę by została. Mieszkańcy Rembelina (i nie tylko) będą mieli "daleko" do CPN'u jak tą zlikwidują.
|
|
Oby tylko po przebudowie nie zmieniła się jakość paliwa i obsługi.
|
|
Zgadzam się z przedmówcami. Tankuje tam bardzo często, obsługa jest bardzo miła, można poprosić o pomoc przy tankowaniu i nikt na Ciebie nie "fuknie" tak jak na innych stacjach. Szkoda byłoby, gdyby ją zamknęli.
|
|
Stacja przy wiejskiej powinna zostać! Obsługa zawsze miła, paliwo dobre... po co to psuć!?!?
|
|
rozbudować !!!! bo ja lubię tam tankować he he he heeeee ... ;) najlepiej to jedynie stale narzekać i narzekać , hmmm że to że tamto . Jakby wzięli się za robotę to by po pracy nic a nic nie przeszkadzało .... BO BY POSZLI ZE ZMĘCZENIA SPAĆ . JESTEM ZA I KROPKA !!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |