Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A GDZIE INFORMACJA ŻE ZIMA ZNÓW ZASKOCZYŁA DROGOWCÓW? |
Biało za oknem a na 4lomza brak tego co można by było nazwać śmiało tradycją informacyjną Misiaczek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A GDZIE INFORMACJA ŻE ZIMA ZNÓW ZASKOCZYŁA DROGOWCÓW? |
Misiaczku spoko! Ich nie zaskoczyła! Oni przywykli do tego! Rozjeżdżą i rozdepczą! Dobrze, że ja se walonki na rynku miejskim zakupiła i śnieg mi nie straszny! i błoto, tylko niewygoda straszna, na pokoje w nich włazić, wstyd jakoś.
|
|
Heh można i tak. Ale no ja jestem zdziwiony że brak takowej informacji bo co roku zaskakuje a ten jakiś chyba lepszy od poprzednich lat skoro mimo opadów nie zaskoczyła
|
|
może się wcześniej spać położyli, żeby nie jedną, a 2-ie albo i 3 godz. na nocce dzisiejszej zyskać? poczekaj cierpliwie do jutra!
|
|
Kup opony zimowe i nie płacz !
|
|
noooo! ja walonki nowe zakupiła!
|
|
Oj tam już dziwne odp kup opony zimowe i nie płacz zimówki nic nie mają tu do tego tematu . Nie napisałem tego aby kogoś zirytować lub pytac jakie zimówki mam zakupić tu poprostu ciekawi mnie czemu niema jak w/w o tym wzmianki mimo ze co roku byla . albo moze lepiej nie poruszac tego tematu bo poczuja sie urazeni jak MPEC i tez zloza zawiadomienie na 997 Misiaczek
|
|
Misiaczku, spoko! {już chyba tak ja pisała?} pół Łomży nie śpi, bo czeka do 3-ej, żeby zegarki przestawić! zaraz zobaczysz, że w Twoim niewinnym temacie i PO-PIS się zacznie! wyrazy współczucia!
|
|
mówili, że te śniegi z południa do nas idą. dzięki Panu Bogu i Matce Naturze, że nie ze wschodu czy z zachodu! dopiero by się zaczęło!
|
|
dosypało, ale pewnie jutro śladu nie będzie :) ________________________________________ www.student.lomza.pl
|
|
jak nie stopnieje to po moich walonkach ślady zostaną. ciężka trochę jestem!
|
|
może się uda z tą fotką http://imgrin.pl/meme/1606#.UIzqnrnJfy4.facebook
|
|
też pomyślałam o tej informacji -wczoraj w polsat new stwierdzili,że zaskoczyła zima drogowców, ale ja osobiście uważam, że nie zaskoczyła! w środku nocy ulica przy moim domu była już odśnieżona. Teraz czekam na Kevina w Boże Narodzenie hehehe
|
|
Święta prawda Kevin= BOŻE NARODZENIE ten oto film towarzyszy nam tyle lat . Ale to już nawet jak w/w informacja o tym ze zima zaskoczyła drogowców to prawie tradycja powinni jakieś święto zaznaczyć DZIEN DROGOWCA oznaczający pierwszy dzien opadów śniegu he nie no świruje . Ale tak szczerze to jak widać itak już ten śnieg się długo nie utrzymał Misiaczek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |