Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poród w Łomży |
Witam, niedługo rodzę, chciałam spytac: Jakie macie wrażenia i wspomnienia po porodzie w łomzyńskim szpitalu? Jakie rzeczy trzeba zabrac ze sobą z domu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poród w Łomży |
wpisz sobie w google i bedziesz wszystko wiedziala
|
|
ubezpieczenie rzeczy dla siebie i dziecka Poród jest sam w sobie ciężkim przeżyciem i dla matki i dla dziecka, więc nie pytaj o doświadczenia tylko nastaw się pozytywnie i ciesz się ciążą a później dzidziusiem
|
|
rodzilam w zeszlym roku, mialam cesarkę. wszystko szybki i sprawnie. opieka poporodowa w porządku. dziecko trafiło na oddział patologii, gdzie miało super opiekę. mnie przeniesiono razem z nim i też się dobrze mna zajmowali. ogólne wspomnienia bardzo dobre.
|
|
Każdy poród w szpitalu państwowym jest bolesny, najważniejsze to obecność osoby bliskiej (może być tylko jedna osoba), najlepiej kobiety, która rodziła. Nie zapomnij zabrać małej butelki z wodą, bo w czasie skurczów często się oddycha i wysychają usta, dobrze jest mieć kawałek czekolady, ale bez bakalii, żeby się wzmocnić kilkoma kostkami. Panie na porodówce są bardzo miłe.
|
|
opieka i na porodówce i potem bardzo dobra i przyjazna, polecam nasz szpital zdecydowanie! Poród zawsze i wszędzie jest ciężką sprawą ale potrafi być piękny, najważniejsze to słuchać położnych, one serio wiedzą co mówią :)
|
|
Bez wdawania się w szczegóły ;) to polecam szpital łomżyński. Oczywiście Mariott to to nie jest, ale kilka dni da się wytrzymać w takich warunkach. Opieka medyczna w porządku. Pielęgniarki jak to ludzie - jedne bardziej inne mniej sympatyczne. W Łomży urodziłam dwójkę dzieci i gdyby przydarzyło mi się trzecie to też wybrałabym łomżyński szpital.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |