Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POMOCY!!! Odlewnia w ŁOMŻY |
Witam wszystkich mam pytanie czy jest w Łomży odlewnia metalu lub coś w tym rodzaju i jak jest to na jakiej ulicy???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POMOCY!!! Odlewnia w ŁOMŻY |
a co chcesz odlać?
|
|
W Łomży nie ma ,podaje ci w okolicy: A "Mewodlew" Roman Murawski - więcej informacji » Łomżyńska 59, Ciechanowiec - 86 277 10 67 Kategoria: Odlewnia Dodaj opinię B Odlewnictwo Metali Kolorowych Grzegorz Dolida - więcej informacji » Stołeczna, Białystok - 85 744 45 22 Kategoria: Odlewnia Dodaj opinię C Odlewnia MJM Jarosław Michalak - więcej informacji » Bohaterów Westerplatte 8, Ostrołęka - 29 760 51 34 Dodaj opinię D "Alcur" Odlewnia Metali Kolorowych Zygmunt Rubiś - więcej informacji » Poznańska 31, Ostrołęka - 29 760 32 36 Dodaj opinię E "Alcur" Odlewnia Metali Kolorowych Zygmunt Rubiś - więcej informacji » Generała Zygmunta Padlewskiego 36, Ostrołęka - 29 760 70 51 Dodaj opinię F "Berg" Przedsięb. Produk.- Handlowe - więcej informacji » Słoneczna, Ostrołęka - 29 766 62 48 Kategoria: Odlewnia Dodaj opinię G Głozak Józef Zakład Modelarstwa Odlewniczego - więcej informacji » Zaciszna 9, Nowe Opole Siedlce - 25 631 58 26 Kategoria: Odlewnia Dodaj opinię H "Eko-Odlew" Barbara Wasiluk - więcej informacji » 74, Augustynka Nurzec-Stacja - 50 615 91 75 Kategoria: Odlewnia Dodaj opinię I Korniluk Marek Korniluk Jerzy Odlewnia Wyrobów Artystycznych - więcej informacji » Kubusia Puchatka 18, Siedlce - 25 632 57 00 Dodaj opinię J "Alkoss" Sp. z oo Przedsiębiorstwo Zaopatrzenia Hutniczo-Odlewniczego - więcej informacji » Składowa 3, Mordy - 25 641 54 08 Kategoria: Odlewnia Dodaj opinię A. "Mewodlew" Roman Murawski Łomżyńska 59, Ciechanowiec - 86 277 10 67 B. Odlewnictwo Metali Kolorowych Grzegorz Dolida Stołeczna, Białystok - 85 744 45 22 C. Odlewnia MJM Jarosław Michalak Bohaterów Westerplatte 8, Ostrołęka - 29 760 51 34 D. "Alcur" Odlewnia Metali Kolorowych Zygmunt Rubiś Poznańska 31, Ostrołęka - 29 760 32 36 E. "Alcur" Odlewnia Metali Kolorowych Zygmunt Rubiś Generała Zygmunta Padlewskiego 36, Ostrołęka - 29 760 70 51 F. "Berg" Przedsięb. Produk.- Handlowe Słoneczna, Ostrołęka - 29 766 62 48 G. Głozak Józef Zakład Modelarstwa Odlewniczego Zaciszna 9, Nowe Opole Siedlce - 25 631 58 26 H. "Eko-Odlew" Barbara Wasiluk 74, Augustynka Nurzec-Stacja - 50 615 91 75 I. Korniluk Marek Korniluk Jerzy Odlewnia Wyrobów Artystycznych Kubusia Puchatka 18, Siedlce - 25 632 57 00 J. "Alkoss" Sp. z oo Przedsiębiorstwo Zaopatrzenia Hutniczo-Odlewniczego Składowa 3, Mordy - 25 641 54 08
|
|
POMOCY!!! Odlewnia w ŁOMŻY |
Chodzi mi o krążki na sztangę bo słyszałem że tanio wychodzi
|
|
Dzięki wiem że są w ostrołęce a to szkoda że w łomży niema . kiedyś mi mówił mi sąsiad że jego kolega pracował w jakimś zakladzie w łomży
|
|
Mam lepszy pomysł ,popytaj na skupach złomu,ja na Poznanskiej widziałem takie krążki ale to było jakiś czas temu,odkupisz za groszę oni takich rzeczy do huty nie dają.
|
|
u Miliszkiewicza przy torach...
|
|
A napiszę dlaczego (żeby jakiś idiota mi nie doj...)ano dlatego że liczą na to że ktoś to kupi,osobiście kupywałem tam hantelki,przejdz się i popytaj...
|
|
no słyszałęm że chcą po 5 zł za kilo to prawie jak oryginalne
|
|
Mam jeszcze jedno wyjście popytać wśród jakichś osób co już im to zbyteczne i by sprzedali za pół ceny co nowe
|
|
zartujesz ,ja kupywałem po 1 zł.za kg.na Poznanskiej,Miliszkiewicza odradzam to zdzierca...
|
|
No bo on też chyba kupował u Miliszkiewicza
|
|
Daj ogłoszonko i po sprawie...
|
|
Dwawałem ale jakoś bez większych rezultatów
|
|
to na skup ,powodzenia.........
|
|
no dzieki wam za wszystko
|
|
oczywiście ,że była piękna odlewnia żeliwa w Łomży . Wieczorem jak się szło przez plac niepodległości to widac było jak iskry buchały z dwóch duzych pieców gdzie wytapiano żeliwo. No ale kościelne upomniały sie o zwrot terenu i piekną zabytkową odlewnie rozebrano . Dzisiaj w tym miejscu tylko chwasty i koty się dymają. Dina
|
|
była,a ty tylko na ten kler wiecznie,W Polsce były stocznie,Kopalnie itp.......i nima a czemu też kler zabral?
|
|
Stocznię Rydzyk. I jeszcze kasę na nią zbierał niepamiętasz jak babcie wysyłały.
|
|
Słuchaj ja kiedyś odlewałem takie krążki w jednej odlewni było to dawno... niestety nie każda odlewnia zrobi ci coś takiego :/ Kolega mój podpowiedział mi żeby spróbować w http://www.odlewnia-zeliwo.pl spróbować zapytać zawsze możesz :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |