Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak to usunąć z ekranu kompa..? |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak to usunąć z ekranu kompa..? |
|
kiedys też pojawiło mi się cos podobnego i nie można było tego wyłączyc,ale po wyłączeniu kompa znikneło.jeżeli u ciebie nie zniknie to wirus
|
|
wolny niewolnik - zamykam a to za kilka minut znów się pojawia...:( a jeszcze tydzień, dwa tego nie było.. Jolanta 1234 to już jest od kilkunastu dni..też podejrzewam ze to wirus..ale przecież mam PŁATNY PROGRAM ANTYWIRUSOWY KASPERSKY który wykupuję co roku żeby chronił komputer..............
|
|
Zmień przeglądarkę przynajmniej na Mozille lub Opere i przeskanuj kompa Malwarebytes Anti-Malware
|
|
Zainstaluj Adblock,żadnych reklam nie będziesz już musiał oglądać br1
|
|
Kurcze, jak Wy się znacie..:) Chyba muszę się wybrać na jakiś kurs komputerowy...:) Dzięki za odp
|
|
Ja się znam na tym jak świnia na astronomii.Mój 12 letni syn podpowiedział. br1
|
|
Nachalna reklama, żaden wirus. Zmień przeglądarkę na Mozillę, póżniej zainstaluj AdBlock Plus i ściągnij polską listę.
|
|
a może kątówką a ze starego monitora wyciąć taki sam kawałek i wkleić na kropelkę ... ciekawe czy zadziała?
|
|
Wirus "kałamarz" stary jak internet. Pewnie już tej definicji nigdzie nie ma w necie:)))) ps. Słabego masz firewalla jeśli przepuszcza robale(pop/upy) .
|
|
jednakże uważam że kątówka może poczynić większe szkody - zalecam użycie noża do tapet
|
|
A ja jednakże uważam żebyś sobie tym nożem..... ****** uciął fifirifihubabuba !!! Mam nadzieję że nie uraziłam tym pozostałych :) Ale wkurzają mnie tacy pseudo żartownisie. Żart jest wtedy śmieszny jeśli śmieszy obie strony fifirifihubabuba !!! Spadaj stąd, a Wam dzięki za podpowiedzi - będę próbować ;)
|
|
cóż za arogancja ... ja tylko pomóc chciałem, a każdy pomaga jak umie
|
|
To miała być pomoc..? acha, dzięki, daruj sobie
|
|
Blokowanie wyskakujących okienek w programie Internet Explorer: często zadawane pytania http://windows.microsoft.com/pl-PL/windows-vista/Internet-Explorer-Pop-up-Blocker-frequently-asked-questions
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |