Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dziwna promocja |
mam do was takie pytanie? spotkałem sie z dziwną promocją sprzedaży piwa po złotówce. myślicie że jest dobre czy to jakieś zlewki i odpadki?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dziwna promocja |
dobre pewnie a gdzie? eee
|
|
nie chce reklamować lokalu ale ogłosili się tydzien temu że mają piwo po 1zł i w ten weekend ma być to samo. niby warto iśc prawie za darmo wypić pare piwek ale jak ma być to woda a nie piwo to wole do porządnego lokalu iść. dlatego pytam co o tym sądzicie? czy za taką cene te piwo bedzie dobre
|
|
Pójdziesz to sprawdzisz. W czym problem?
|
|
Kiedyś już pisałem, ale powtórzę się, kiedyś za granicą obok mnie mieszkała pewna Polka, starsza kobieta pochodząca gdzieś z okolic Sandomierza. Swego czasu pracowała w barze i powiedziała mi, że każde piwo jakie dostawali występowało w trzech rodzajach, np. Tyskie, było -dobre -słabe -chu*owe. Jedna konkretna marka a znacznie potrafiło się od siebie różnić ;) W marketach też bardzo często są promocje na piwo, i zazwyczaj te tańsze to najmniej wartościowy gatunek co da się wyczuć. Ale konsument i tak się skusi, w sumie nawet taka "marka" jak VIP się sprzedaje więc kto nie kupi żywca za dajmy na to 2 zł za sztukę ;)
|
|
Nie należałoby przekreślać tego baru(?), (restauracji?). To zwykła promocja. Właściciele ratują się, jak mogą. Zresztą browary zawsze pod koniec roku rozliczeniowego też stosują promocje. To nie jest dziwne w naszej sytuacji ekonomicznej. Piwko po 1,-PLN nie jest sfałszowane! To chwyt reklamowy. O tej porzę roku można wpaść w góry i łyknąć na. tatrę czy innego browca m-ki okocim nawet w cenie 0,50PLN. Smacznego. P.s. Najzdrowszy dla ducha jest produkt marki Łomża.
|
|
Zenit może jest trochę racji w tym co mówisz ;p ja po prostu wyczulony na to jestem bo byłem raz w innym lokalu gdzie normalnie zapłaciłem 6zł za piwo z nalewaka a było tak tragiczne że naprawdę nie dało sie tego pić. no nic pójde skorzystam dzisiaj z tej promocji wybadam te piwko bo jutro tez ma byc to samo. najwyżej strace tylko tą złotówke ;p no i na taksówke bo kawałek jednak tam mam.
|
|
byłem sprawdzić. troche skomplikowna promocja ale faktycznie jest te piwo po 1zł i o dziwo czego sie nie spodziewalem jest dobre a nie jakies "lewe". proponuje szukać dzisiaj tego lokalu bo znowu będzie piwko po złotóweczce.
|
|
Napisz dokladnie na czym polega promocja i w ktorym barze! h0jowe forum
|
|
Napisz dokladnie na czym polega promocja i w ktorym barze! h0jowe forum
|
|
no gdzie te piwo za złotówkę??
|
|
normalnie jak sie tam wchodzi to można sobie takie kupony na piwo kupić. każdy po złotówce własnie i 5 na głowe maksymalnie można było wziąć. na sienkiewicza to jest w amnezji
|
|
Nie to nie jest żaden wkręt . Ja skorzystałem z tej promocji tydzień temu i wczoraj w piątek również. Policz sobie w innym lokalu zapłać 10 za wjazd i wypij 5 piw w normalnej cenie od 5-6 zł. A tutaj masz 10zł i 5 piw po 1zł czyli 15zł. Nic dodać nic ująć :D
|
|
Z nalewaka? Dziękuję!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |