Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
No co tam nam dzisiaj Jula zaprezentuje? |
mam nadzieję ,że dopuści do śpiewania Dawida Wolińskiego . No i oczywiście czy na się podoba czy nie , czy z niej gwiazda czy nie ,, czy umie śpiewać czy nie ślemy na Julę sms. Pamiętajci inni nie będa takich pieról rozpatrywac tylko głosowac na swoich. Więć my się mobilizujemy i też głosujemy na swoich czyli na Julę. Fantic
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: No co tam nam dzisiaj Jula zaprezentuje? |
Masakra ...
|
|
dokładnie masakra Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
|
chyba chodzi Ci o Dawida Litwińskiego?
|
|
masakra x3
|
|
gwiazda operowa z "jury" ... co ona sama sobą prezentuje !!! słyszałem i widziałem jej śpiew w piosence ala DISCO , masakra !!!! ludzi z wadą słuchu lub brakiem jego, od razu by podziękowaki by jej za występ !!! więc UWAGA , Prezydent M. Łomzy na następny Gościniec Ł. powinien zaprosić ową Panią... a My wszyscy będziemy trenować rzut pomidirem do celu !!!! dzięki za 3 miejsce !!! wrrrr
|
|
Krowy doić!!!!
|
|
Omania .... ... a co jest złego w dojeniu krów ? Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
.. no dobra, idę już spać bo spamuję każdy wątek :-) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
no ręce opadają . Ja tu Pani Juli chcę zwrócić uwagę ,że w tej chwili to my łomzyniacy nie głosujemy na nią tylko walczymy o te 100 tys złotych na rzecz hospicjum . Nie głosujemy na nią poniewaz kolejny raz Pani ta pokazała wyjątkowa arogancje i brak skromności. Ja już dawno pisałem ,że w jej postępowaniu jest więcej taniego lanserstwa niż tej niby szczerości na którą się ona powołuje. Jak widać nie potrafi wyciągac prostych wniosków i uparcie lansuje tego pana z Konga. Nie jedna osoba pisała jej aby dała szansę młodym łomżyniakom którzy umieja spiewać a widac Pani Jula ma to d ---. W sumie nie jestem zawiedziony bo od poczatku czułem ,że to totalny pic i fotomontaż a nie żadna gwiazda. Fantic
|
|
skad oni wzieli tego frenchego i co on ma wspolnego z lomza? tata dyplomata pewnie zaplacil zeby synka wypromowac i wcisneli go juli
|
|
Pani Jula zapewne za dużo tam do powiedzenia nie ma. Także nie bądzcie tacy surowi. Fajnie byłoby wygrać tą kasę na rzecz hospicjum.
|
|
Jutro obejrzę powtórkę. Mam nadzieję, że i dziś Jula dobrze wybrała i postawiła na tych już wcześniej chwalonych wokalistów, którzy zjednali sobie jury i widzów.
|
|
Ehe, po wpisach na tym forum widzę, że jednak nie. No proszę, nie mówcie, że nasza gwiazda znów postawiła na "wokalistę" o imieniu Frenchy, który nie potrafi śpiewać i jest wyjątkowo ostro krytykowany przez jury jak i nie przypadł do gustu widzom. Nie nie nie. Nie wierzę, że ona to znów zrobiła. Jutro obejrzę powtórkę.... i mam nadzieję, że to ściema, bowiem Jula jako inteligentna dziewczyna (taką się wydaje po tym co mówi i jak mówi) nie mogła po raz trzeci popełnić tak rażącego i durnego błędu. Nie popełniłaś go Jula, prawda?
|
|
popełniła
|
|
Fantic Ty chciałbyś mieć chałę i pieniądze całe:)))) Wpłać bezpośrednio pieniążki do hospicjum jak jesteś takim altruisto . Będziesz miał pewność że każdy grosz będzie rzetelnie wydany. Ps concept programu jest pod Ciebie zrobiony masz oglądać i słać esy nie ważne czy Ci się podoba wykonawca czy nie:))) czysta komercha:))))
|
|
100tys na taki program to jakieś jaja . Ten cielak Urbanski który ma żart jak świnia kaszel pewnie więcej dostaje za każda emisje.
|
|
CXRSa1 pragne cię poinformować ,że systematycznie wspieram to hospicjum jak mogę i potrafię. Więc drogi Panie strzeliłeś kulą w płot zresztą jak zwykle. Fantic
|
|
Fantic taaaa panie ogarniety piszesz do Pani wokalistki a powinieneś wiedzieć że ona nie czyta tego i innych forófff. :)))) Więc nadaremnie wylewasz swoje żale:)
|
|
julio się boi, że jak murzyna nie wylansuje to posadzą ją o rasizm i królu julianie, może by tak coś polskiego zaśpiewali, a nie wiecznie fałszem śmierdzicie, aż gnić się chce
|
|
Zastanawia mnie czy niektórzy na prawdę nie maja żadnego pojęcia o telewizji, czy tylko udają... W telewizji, także w programie o którym mowa, wszystko jest już wcześniej ustalone. Wybór piosenek, a także osób je wykonujących nie zależy ani od Juli, ani Piaska, Kozidrak czy innych "gwiazd", a osoby, która wymyśliła program i uważa, że show w ten sposób prowadzony lepiej się będzie oglądać. Wysyłanie smsów nic nie da, bo zapewne na początku programu już wybrano jego zwycięzcę. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
a ja sie pytam czy w 38 mln kraju niema juz prezenterki ze zdrowym gardlem? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
musi lodowa gała zaszkodziła haha
|
|
|
CXRSa1 ty chłopie nie panujesz nad swoim prymitywizmem ha ha ha. Fantic
|
|
Fantic nie wiszą bo je czytasz inaczej Entęligetny, Krutalny wjedający bółe zszynką byś nie odpisywałę:)))))
|
|
no dobra przyznaję , że jednak nabrąłes trochę tej Entęligencvji po twojemu gdzieś na zmywaku europy jak wskazuje twój nick - ha ha ha ha. Fantic
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |