środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
No co tam nam dzisiaj Jula zaprezentuje?

mam nadzieję ,że dopuści do śpiewania Dawida Wolińskiego . No i oczywiście czy na się podoba czy nie , czy z niej gwiazda czy nie ,, czy umie śpiewać czy nie ślemy na Julę sms. Pamiętajci inni nie będa takich pieról rozpatrywac tylko głosowac na swoich. Więć my się mobilizujemy i też głosujemy na swoich czyli na Julę.

Fantic

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: No co tam nam dzisiaj Jula zaprezentuje?

Masakra ...

dokładnie masakra

Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się.
Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.

http://muzyka.onet.pl/wideo/ewa-farna-i-jula-za-kulisami-bitwy-na-glosy,96346,w.html

chyba chodzi Ci o Dawida Litwińskiego?

masakra x3

gwiazda operowa z "jury" ... co ona sama sobą prezentuje !!! słyszałem i widziałem jej śpiew w piosence ala DISCO , masakra !!!! ludzi z wadą słuchu lub brakiem jego, od razu by podziękowaki by jej za występ !!!
więc UWAGA , Prezydent M. Łomzy na następny Gościniec Ł. powinien zaprosić ową Panią... a My wszyscy będziemy trenować rzut pomidirem do celu !!!! dzięki za 3 miejsce !!!

wrrrr

Krowy doić!!!!

Omania ....

... a co jest złego w dojeniu krów ?

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

.. no dobra, idę już spać bo spamuję każdy wątek :-)

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

no ręce opadają . Ja tu Pani Juli chcę zwrócić uwagę ,że w tej chwili to my łomzyniacy nie głosujemy na nią tylko walczymy o te 100 tys złotych na rzecz hospicjum . Nie głosujemy na nią poniewaz kolejny raz Pani ta pokazała wyjątkowa arogancje i brak skromności. Ja już dawno pisałem ,że w jej postępowaniu jest więcej taniego lanserstwa niż tej niby szczerości na którą się ona powołuje. Jak widać nie potrafi wyciągac prostych wniosków i uparcie lansuje tego pana z Konga. Nie jedna osoba pisała jej aby dała szansę młodym łomżyniakom którzy umieja spiewać a widac Pani Jula ma to d ---. W sumie nie jestem zawiedziony bo od poczatku czułem ,że to totalny pic i fotomontaż a nie żadna gwiazda.

Fantic

skad oni wzieli tego frenchego i co on ma wspolnego z lomza? tata dyplomata pewnie zaplacil zeby synka wypromowac i wcisneli go juli

Pani Jula zapewne za dużo tam do powiedzenia nie ma. Także nie bądzcie tacy surowi. Fajnie byłoby wygrać tą kasę na rzecz hospicjum.

Jutro obejrzę powtórkę. Mam nadzieję, że i dziś Jula dobrze wybrała i postawiła na tych już wcześniej chwalonych wokalistów, którzy zjednali sobie jury i widzów.

Ehe, po wpisach na tym forum widzę, że jednak nie. No proszę, nie mówcie, że nasza gwiazda znów postawiła na "wokalistę" o imieniu Frenchy, który nie potrafi śpiewać i jest wyjątkowo ostro krytykowany przez jury jak i nie przypadł do gustu widzom.

Nie nie nie. Nie wierzę, że ona to znów zrobiła. Jutro obejrzę powtórkę.... i mam nadzieję, że to ściema, bowiem Jula jako inteligentna dziewczyna (taką się wydaje po tym co mówi i jak mówi) nie mogła po raz trzeci popełnić tak rażącego i durnego błędu. Nie popełniłaś go Jula, prawda?

popełniła

Fantic Ty chciałbyś mieć chałę i pieniądze całe:)))) Wpłać bezpośrednio pieniążki do hospicjum jak jesteś takim altruisto . Będziesz miał pewność że każdy grosz będzie rzetelnie wydany.

Ps concept programu jest pod Ciebie zrobiony masz oglądać i słać esy nie ważne czy Ci się podoba wykonawca czy nie:))) czysta komercha:))))

100tys na taki program to jakieś jaja .
Ten cielak Urbanski który ma żart jak świnia kaszel pewnie więcej dostaje za każda emisje.

CXRSa1 pragne cię poinformować ,że systematycznie wspieram to hospicjum jak mogę i potrafię. Więc drogi Panie strzeliłeś kulą w płot zresztą jak zwykle.

Fantic

Fantic taaaa panie ogarniety piszesz do Pani wokalistki a powinieneś wiedzieć że ona nie czyta tego i innych forófff. :))))

Więc nadaremnie wylewasz swoje żale:)

julio się boi, że jak murzyna nie wylansuje to posadzą ją o rasizm i królu julianie, może by tak coś polskiego zaśpiewali, a nie wiecznie fałszem śmierdzicie, aż gnić się chce

Zastanawia mnie czy niektórzy na prawdę nie maja żadnego pojęcia o telewizji, czy tylko udają...
W telewizji, także w programie o którym mowa, wszystko jest już wcześniej ustalone. Wybór piosenek, a także osób je wykonujących nie zależy ani od Juli, ani Piaska, Kozidrak czy innych "gwiazd", a osoby, która wymyśliła program i uważa, że show w ten sposób prowadzony lepiej się będzie oglądać.
Wysyłanie smsów nic nie da, bo zapewne na początku programu już wybrano jego zwycięzcę.

Sprzedam akwarium, sprzęt akw.
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka
Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków:
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013

a ja sie pytam czy w 38 mln kraju niema juz prezenterki ze zdrowym gardlem?

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

musi lodowa gała zaszkodziła haha

coś tam o orgaźmie wspominała,ale żeby od lodowej gały...
mówią,że to prywaciarze nie dają na zwolnieniu zdrowieć,a tu popatrzeć na TVP i pracującą CHORĄ prezenterkę.

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

CXRSa1 ty chłopie nie panujesz nad swoim prymitywizmem ha ha ha.

Fantic

Fantic nie wiszą bo je czytasz inaczej Entęligetny, Krutalny wjedający bółe zszynką byś nie odpisywałę:)))))

no dobra przyznaję , że jednak nabrąłes trochę tej Entęligencvji po twojemu gdzieś na zmywaku europy jak wskazuje twój nick - ha ha ha ha.

Fantic

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org