Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
i co o tym sądzić? |
Tak sobie przeglądam ogłoszenia na naszym,łomżyńskim portalu i co widzę? Ogłoszenie takiej oto treści: "Poszukuje jakiejś pracy, obojętnie aby była na terenie łomży. Mam 13 lat." Właściwie,to tylko to ostatnie zdanie mnie lekko przeraża :/ A może żart? ...ale raczej nie...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: i co o tym sądzić? |
Bieda,bieda i raz jescze bieda..., wielki PLUS dla 13-latka. Chce pracowac, nie zebrac nie krasc... chce pracowac, aby moc (byc moze)spelnic marzenia, pomoc rodzicom. Kazdego ranka przy sklepie spotykam dzieci proszace o pieniadze... okrutne jest zycie takich dzieci... sarna
|
|
Trzeba wspulczuc takich młodych ludzi napewno nie dał tego ogłoszenia z dobrobytu tylko z biedy. waldek27 Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierze...
|
|
Właśnie sarna11 dobrze pisze woli pracować anie zebrać lub kraśc ale ujest problem kto zatrudni 13-latka ?
|
|
Oto III-cia najjaśniejsza Rzeczpospolita Polska. Tak trzymać!!! I zadbać o wysoki przyrost naturalny...:) A rząd się sam wyżywi....
|
|
a moze sie znajdzie ktos posrod forumowiczow i przyjmie do lekkiej pracy tego odwaznego ja mu zycze, zeby prace znalazl i podziwiam go, bo nie poszedl na latwizne
|
|
zawsze może dostać mlowanie plotu grabienie trawnika czy inne prace porządkowe na podworku po wiośnie.a dzieciak doceni własny grosz i bedzie wiedzialo że zawdziecza go sobie. daniel
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |