Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
fox music & tuning |
witam, czy korzystał ktoś z usług tej firmy?Chciałbym wymienić seryjne audio, wybór sprzętu chyba jest dość spory , ale mnie interesuje jakość i fachowość montażu. Jeśli ktoś, coś montował u nich, proszę o podzielenie się opinią. Ich bin fur Berlin...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: fox music & tuning |
Montowalem u nich glosniki. Polecam. ...
|
|
to najlepsza firma w Polsce, a II w Europie , więc nie ma co się zastanawiać
|
|
Byłem, robiłem, polecam. Rzadko spotyka się taki poziom profesjonalizmu, niestety.
|
|
Zenek jest ok,polecam.
|
|
Długo w tym siedzą i znają się na rzeczy.
|
|
Ja też kupiłem u nich radyjko i głośniki z montażem. Pełen profesjonalizm super zamontowane nic nie skrzypi i Dzem gra że hej, a na dodatek zapłaciłem mało. POLECAM
|
|
zdecydowanie polecam!
|
|
jedyna firma w Łomży same pozytywy tak trzymać :-)))
|
|
dzięki śliczne - słyszałem od znajomego,że są dobrymi fachowcami.. potwierdziło się, dobrze,że nie trzeba latać z tym po Warszawach lub innych miastach bo to unieruchomi zaraz auto na parę zbędnych dni, napewno się wybiorę, dziękuję forumowiczom za pomoc, pozdrawiam, Ich bin fur Berlin...
|
|
kolego uciekajacy_a : to najlepsza firma w Polsce, a II w Europie , więc nie ma co się zastanawiać Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Moze jakies dowody, fakty? Bo mnie to zaciekawilo:)
|
|
tyku bo dobrze robi i na dodatek ma sympatyczną żonę która potrafi doradzić przy zakupie nie wspominając już ze jest piękna i zadbana :-)))
|
|
Zbychu wie co dobre hehhehheheh
|
|
haha ................
|
|
do tyku http://superlomza.pl/Community/67107,Blog_Wpis,Lomza_ma_vice_mistrza_Polski_car_audio_i_II_vice_mistrza_Europy_w_kategorii_profesjonalista_Rozmowa_.html
|
|
Tego też szukałem pod względem muzycznym, poza tym https://toqueparacelular.com/toques-cavalo-relinchando/ to dość niesamowita i wpadająca w ucho muzyka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |