Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do którego iść salonu: Derm Medic i Estina |
Do kosmetyczki muszę się wybrać na oczyszczanie, a że mieszkam niedaleko ks. anny i na przeciwko obu salonów w bloku mam koleżankę to Was chciałam spytać o opinię. Widze, jak wraca z pracy że w jednym jest ruch ciągle(Derm Medic) w drugim zaś wieje pustką choć wygląd ma dość ciekawy. W poprzednim temacie o tym nowym salonie i właścicielce było dość wiele skrajnych informacji. Dlatego pytam o rzetelne informacje od Pań, które już były w tych salonach. Z tych dwóch do którego lepiej się wybrać? Jest jeszcze nowy Salonik Bonheur na ul. Kazańskiej?Może tam? proszę o opinie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do którego iść salonu: Derm Medic i Estina |
Masakra ...
|
|
intercosmetic na wyszynskiego
|
|
idz lepiej do Koscioła Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Witam, ciezko cos powiedzieć, widziałam te 2 salony, ale nie znam nikogo kto korzysta z ich usług...Pozdrawiam
|
|
sama sobie juz odpowiedzialas na pytanie, po co isc gdzies, gdzie nie ma ludzi? No chyba, ze lubisz ogladac ladne wnetrza i to wszystko, skoro w Dermmedic ciagle jest ruch to chy a cos znaczy...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |