Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Telewizja nadziemna |
Witam was serdecznie. Mam pytanie bo wczoraj przywiózł mi kurier dekoder do telewizji nadziemnej i dzis wziełem sie za robote. Mówiono mi że będzie 15 kanałów a mam tylko 7 podłonczylem wszystko gra dobrze. I mam pytanie dla czego mam tylko 7 kanałów ?? w którą strone skierować antene(mam siatkową) i antene mam na strychu skierowaną w mniej wiecej strone południa. Co mam zrobić ?? Pozdrawiam :0
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Telewizja nadziemna |
Dobrze PODŁONCZ.
|
|
Hmmm. A niby jak dobrze podłonczyć? Wepchałem kabel od anteny na max do dekodera a antene mam na strychu w oknie.
|
|
Otwórz okno.
|
|
Hmmm Te okno jest jedno futrynowe i nie da sie ??
|
|
Nie ma bata,żle podłonczyłeś.Zobacz w instrukcji albo w słowniku.
|
|
podłanczałem z instrukcjo wiec nie pindol mi tu że źle podłonczyłem jakbym źle podłonczył to by wogle nie odbierało pacanie jeden...
|
|
Oj pacanie-)Mały od początku nabija się z Twojego słownictwa.Pisze się :podłączyłem:a nie podlonczyłem;-)
|
|
Pozostałe programy będą dostępne od początku października. Przesył z nadajnika Szosa Zambrowska. Wtedy będziesz mógł odbierać nawet na widelcu...
|
|
a sam pedał nie jest lepszy czekaj tylko dorwe gnoja
|
|
Aha ok dzięki
|
|
a jeśli teraz chcesz odbierac 15 kanałów to skieruj antene na białystok a nie na południe. .
|
|
dorwij pedała i podłoncz
|
|
weź poszukaj kanałów ja tak miałem u siebie powinno być 15 kanałow
|
|
Morze i dobże nawet podłonczyłeś ale mósisz wiedzieć, rze telewizja nadziemna odbiera tylko wtedy dobże, gdy antena jest nisko nad ziemią. Mósisz jo znieść na parter rzeby dobże podłonczyć. Stąd jest nawet nazwa - nadziemna, tylko nie dodali, rze nisko nad ziemio. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
bo z telewizjo nadziemno jest podobnie jak z radiem maryja:) Tu wystarczy widelec w wodzie święconej żeey odbierało a tu telewizor nad ziemio :)
|
|
ludzie trzeba po prostu poszukać kanałów więcej nic trudnego
|
|
a co ta telewizja "nadziemna"? o.0 ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
miało być: a co to ta (...) wybaczcie ;) ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |