Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
konsultant telefoniczny |
Czy ktoś brał udział w rekrutacji na podobne stanowisko konsultanta telefonicznego w Łomży?Jaka jest wasza opinia i czy rekrutacja jeszcze trwa?W ogłoszeniu napisane że poszukują zarejestrowanych w PUP i niepełnosprawnych.Ja nie znalazłam tej oferty na stronie Urzędu Pracy więc jak to z tym jest?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: konsultant telefoniczny |
co do stanowiska to moja opinia jest taka ,że jeżeli nie masz płaconej podstawy , zaś samą prowizję jest to nie opłacalne gdyż w takiej dziurze jaką jest Łomża , prawdopodobnie z tej prowizji nie wiadomo ile to nie zarobisz ... Pozdrawiam
|
|
nie mierzysz wyzej?.... tylko jako konsultant telefoniczny?... to zadzwon tam i sie dowiedz
|
|
Proszę o odp osób,które tam pracowały.
|
|
nie polecam ;)
|
|
?
|
|
absolutnie nie idź tam dziewczyno jak jesteś trochę uczciwa wobec innych. podszywają się niby pod nazwą telekomunikacja miejska s.a. jeden niższy rachunek niby a ludzie płacą dwa rachunki ;)
|
|
ale o którą firmę chodzi? bo rożne umieszczają ogłoszenia
|
|
Telekomunikacja Miejska S.A. ;)
|
|
emilka ja poważnie pytam. bo umieszczają ogloszenia dwie firmy- chyba awans (lub awans) i iqserwis. o którą firmę pytacie?
|
|
mówię o awansie ;)
|
|
nic dziwnego, że płacą po dwa nawet 3,4 rachunki jak podpisują jednocześnie w kilku firmach umowy , a potem się dziwią według mnie jak się umie czytać to się widzi co się podpisuje i z jaką firmą
|
|
iQserwis
|
|
jedno o iqserwis drudzy o awansie. o awansie nic nie wiem, a iqserwis ma zła opinię, ale może to tylko plotki.. Więc lepiej samemu spróbowac, żeby wiedziec
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |