czwartek, 26 czerwca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
konsultant telefoniczny

Czy ktoś brał udział w rekrutacji na podobne stanowisko konsultanta telefonicznego w Łomży?Jaka jest wasza opinia i czy rekrutacja jeszcze trwa?W ogłoszeniu napisane że poszukują zarejestrowanych w PUP i niepełnosprawnych.Ja nie znalazłam tej oferty na stronie Urzędu Pracy więc jak to z tym jest?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: konsultant telefoniczny

co do stanowiska to moja opinia jest taka ,że jeżeli nie masz płaconej podstawy , zaś samą prowizję jest to nie opłacalne gdyż w takiej dziurze jaką jest Łomża , prawdopodobnie z tej prowizji nie wiadomo ile to nie zarobisz ...

Pozdrawiam

nie mierzysz wyzej?.... tylko jako konsultant telefoniczny?... to zadzwon tam i sie dowiedz

Proszę o odp osób,które tam pracowały.

nie polecam

;)

?

absolutnie nie idź tam dziewczyno jak jesteś trochę uczciwa wobec innych. podszywają się niby pod nazwą telekomunikacja miejska s.a. jeden niższy rachunek niby a ludzie płacą dwa rachunki

;)

ale o którą firmę chodzi? bo rożne umieszczają ogłoszenia

Telekomunikacja Miejska S.A.

;)

emilka ja poważnie pytam. bo umieszczają ogloszenia dwie firmy- chyba awans (lub awans) i iqserwis. o którą firmę pytacie?

mówię o awansie

;)

nic dziwnego, że płacą po dwa nawet 3,4 rachunki jak podpisują jednocześnie w kilku firmach umowy , a potem się dziwią

według mnie jak się umie czytać to się widzi co się podpisuje i z jaką firmą

iQserwis

jedno o iqserwis drudzy o awansie.

o awansie nic nie wiem, a iqserwis ma zła opinię, ale może to tylko plotki.. Więc lepiej samemu spróbowac, żeby wiedziec

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org