Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Allianz bank konto osobiste - ktoś posiada? |
Szukam osoby posiadającej konto osobiste w banku Allianz. Osoba ta jest mi potrzebna w celu założenia sobie konta osobistego za jej rekomendacją, w wyniku czego otrzyma ona 50 zł. Ja jako osoba zapraszana, również otrzymam 50 zł.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Allianz bank konto osobiste - ktoś posiada? |
A potem miesięcznie będziesz płacić 10 lub 40 zł za utrzymanie konta. http://www.allianz.pl/bank/konta_osobiste/konto_osobiste/porownanie_kont,14233.html Chyba, że na konto optimum będziesz miał wpływy w wysokości 3000 zł miesięcznie, a na premium 7500. Chcesz mieć dobre i sprawdzone konto? - weź mBank! Allianz'owi zostaw ubezpieczenia! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Kpiny,po co ci konto????wkladaj do skarpety,jak za dawnych dobrych czasow.
|
|
@Kefas, Przedstawiłeś mało ciekawą wizję tej sytuacji, w przypadku wybrania konta "Na start" sytuacja wygląda zupełnie inaczej, bo miesięczne utrzymanie tego konta kosztuje 0 zł. Konto w mBanku to jest gówno i to jeszcze takie ciepłe. Kiepski % zarówno na koncie głównym jak i na lokatach. Jedyną rzeczą, która zachęca do posiadania tam konta to supermarket funduszy inwestycyjnych.
|
|
Poczekaj 8 lat jak ci narosnie% ...bo nic od reki nie otrzymasz
|
|
ja mam w aliorze, kiedy idziemy? h0jowe forum
|
|
Witam. Jeżeli ktoś by chciał założyć konto w allianz banku i zgarnąć te 50pln to mogę pocztą wysłać zaproszenie. Ja otworzyłem konto "www"; bo jet darmowe. wyślij swój adres korespondencyjny na adres promocja_allianz@o2.pl a następnego dnia wyśle Ci zaproszenie priorytetem. Pozdrawiam! promocja_allianz@o2.pl
|
|
bank bankowi podobny reklama jednak^ponetna, podzielimy sie rowno, ruskim wszystko polsce gowno
|
|
szczebiotka napisał(a): > bank bankowi podobny > reklama jednak^ponetna, > podzielimy sie rowno, ruskim wszystko polsce gowno >
|
|
to ponad moje sily, dobrze ze nie pracuje w banku, ludzie tam pracujacy nie maja serca, zdziercy, pijawki, za takie marne 50 zl sieja zludzenia i przygarniaja glupia trzode
|
|
|
Polecam przeczytanie regulaminu. Ja się wczytałam. Premia 50zł obowiązuje, jeśli jednocześnie skorzysta się z produktów kredytowych. No, chyba, że komuś akurat potrzebna pożyczka...
|
|
@tuli, Jeśli tak przeczytałeś, to chyba nie umiesz czytać regulaminu. Odsyłam do klas 1-3 szkoły podstawowej. Owszem, jest premia za produkty kredytowe, jednak to nie jest 50 zł, a nagroda w postaci odtwarzacza ipod. Następnym razem przeczytaj coś ze zrozumieniem, niż masz wprowadzać ludzi w błąd. Promocja i tak kończy się 31 sierpnia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |