czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ZAGUBIONO PORTFEL parking skrzyż. ul. woj.pol.-sikorskiego

Dziś o godzinie 10. 20 został zgubiony portfel ze sporą ilością gotówki. Miało to miejsce przed sklepem spożywczym ALex (przy zakł. fryzjerskim ELFRYZ). Poszkodowaną jest moja mama. Zgłosiłyśmy sprawę na policji, jednak by przyspieszyć sprawę skorzystałyśmy z monitoringów pobliskich sklepów, z których jasno i ewidentnie jest widoczna osoba, która podnosi portfel. Jest to kobieta o blond (pasemkach) włosach ubrana w dłuższe ciemne kozaki. Liczymy na to, iż Pani zgłosi się do nas przed policją co ułatwi pracę zarówno policji, a nam oszczędzi nerwów, gdyż jest to dla nas naprawdę spora kwota, toteż podaję numer telefonu by mogła sie Pani z nami skontaktować : 500665756. Gwarantujemy Pani nagrodę. Bardzo prosimy o kontakt. Liczymy na Pani uczciwość.

Marta.

(proszę nie pisać zbędnych komentarzy)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ZAGUBIONO PORTFEL parking skrzyż. ul. woj.pol.-sikorskiego

Miejmy nadzieję, że uprzejma znalazczyni w porę zrozumie, że jej identyfikacja jest tylko kwestią czasu. Od znaleźnego przysługuje jej zapewne jakaś premia, a od kradzieżyniestety tylko wyrok...

dokładnie. Podbijam . Powinna oddać znaleziony portfel na policję tego dnia co znalazła.

Niestety nie wszyscy są uczciwi-KOBIETO POSTAW SIĘ W SYTUACJI TEJ PANI I POMYŚL CO BYŚ PRZEŻYWAŁA(kasa,dokumenty) -ODDAJ TO CO NIE NALEŻY DO CIEBIE.
Kiedyś mój wujek też znalazł portfel przy tym sklepie(też było w nim dużo kasy)jednak odrazu odnalazł właściciela i mu oddał zgubę.

Kiedys znajomy tez znalazl portfel a ze byly w nim dokumenty wiec go odwiozl wlascicielowi a tamten zamiast podziekowac wymyslil ze moj znajomy ukradl mu pieniadze... jak widac uczciwosc nie zawsze poplaca...
4feeter
o jakiej kradziezy mowisz?? wyraznie jest napisane ze zgubiono a nie ze ktos ukradl...
ale i tak zycze powodzenia w szukaniu bo szczegolnie brak dokumentow jest sporym klopotem

też zgubiłem tam portfel kiedyś ale na szczescie znalazca oddał

Bo pewnie w tym portfelu była legitymacja z podstawówki i 2 zł gotówki-:)

Ja kilka miesięcy temu ( dokładnie 4 ) zostawiłam portfel w sklepie rowerowym - tym nowym nie daleko szkoły podst.nr.7 . Miałam w nim dokumenty, prawko i ponad 500zł... W sumie nie wiedziałam gdzie on był tylko poprpstu w domu okazało się że go nie mam - więc pojechałam w te miejsca gdzie byłam w ciągu dnia..u kochanka nie było, u drugiego też nie a był właśnie w tym sklepie..:) Jeszcze raz dziękuję uczciwemu właścicielowi i uczciwemu pracownikowi tego sklepu :)

Zieloniutka,czemy Ty wszystkie oszczędności nosisz zawsze przy sobie?

WŁAŚNIE PRZED CHWILĄ PORTFEL ZOSTAŁ ODDANY PRZEZ TĘ PANIĄ !!!!!!!!! Bardzo Pani DZIĘKUJMY za uczciwość, wszystkiego co najlepsze życzymy Pani -wierzę, że dobro Pani omijać nie będzie- dobrze wiedzieć, że istnieją tacy ludzie - mam nadzieję, że i Państwo uwierzycie w dobro ludzi. Dziękuję Pani pięknie, pozdrawiam i dziękuje tutejszym odpowiedziom na temat, bo miłe były :) Pozdrawiam !

_mały_ to nie były wszystkie oszczędności..:) To była moja dniówka :D

Co do tematu - szacunek dla uczciwej pani. Dobre uczynki wracają podwójnie :) Oby więcej takich osób :)

no to super sprawa zakonczona pozytywnie

ale dziwne ze ta pani nie oddala od razu tylko dopiero na drugi dzien i to o jakiej poznej godzinie.

może już w prowidencie zdążyła być i wziąć pożyczkę na dowód..:D ( żart )

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org