Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŻAK Łomża |
Witam , nie jestem z Łomży i wiem ,że temat szkoły ŻAK był już poruszany jakiś czas temu tutaj... Mam jednak pytanie czy ktokolwiek uczęszczał tam na zajęcia policealne dwuletnie czy w ogóle można się czegoś nauczyć? Zapisałam się tam na kierunek Technik Administracji i zastanawiam się co mnie tam spotka może ktoś też się zapisał w tym roku bądź ma jakieś doświadczenie z tą szkołą proszę o jakiekolwiek info. ;) Dzięki z góry pozdrawiam. ..........
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŻAK Łomża |
dobra szkoła :) pełna satysfakcja
|
|
fionix> dobra szkoła :) pełna satysfakcja A skąd taka pewność? Jakiś przykład może? ..........
|
|
pierd*lenie....żaden pracodawca poważnie nie weźmie pod uwage tej ''dobrej szkoly'' ....
|
|
heh dokladnie odpusc sobie
|
|
Witam , a co myślicie na temat LO w tej szkole ? warto iść czy lepiej gdzieś indziej bo znajomy się zapisał i teraz się zastanawia .
|
|
Jeżeli ktoś jeszcze ma coś do dodania na ten temat to proszę o szczere opinie. ..........
|
|
Co _Ja_Pacze:) LO jest tylko LO , nikt nie patrzy na to gdzie kończone i w jakiej szkole kończone. Warto je skończyc , ale i tak jakiejś nieziemskiej wiedzy nie zadobędziesz w tego typu szkołach wieć znajomy , niech się przestanie zastanawiać tylko kończy w ŻAK-u:)
|
|
To zależy po co zapisałaś się do tej szkoły, bo są plusy i minusy...
|
|
Bo na obecną chwilę musiałam się zapisać gdzieś ,ale też nie wymagam ,że dużo wyniosę z tej szkoły. Ale coś robić trzeba lepsze póki to niż nic. ..........
|
|
Skoro gdzieś musiałaś i nie wymagasz zdobycia dużej wiedzy, to raczej dobry wybór :)
|
|
Rondo:) Od kiedy to w szkołach systemu zaocznego lub wieczorowego zadobywa się ogrom wiedzy? Po to chodzi się do takiej szkoły żeby miec papierek. Kto chciał zdobyć wiedzę poszedł do normalnego dziennego LO :) A tutaj ? Tutaj potrzebne jest jakies minimum do zdania egzaminu i to wszystko :):)
|
|
Racja :) dlatego napisałem, że ok. Jedynie te egzaminy w Żaku z tego co wiem wypadają raczej słabo :/ Jeśli ktoś chciałby zdać, to musi się choć trochę przyłożyć, a jeśli chodzi o papierek, to jak najbardziej spoko :)
|
|
Czyli że szkoła jest ok:):) Zapisujcie się gimnazjalne niedouki :):) Nie trzeba codziennie po kilka godzin gnić w ławkach a i z lekcji coś tam zawsze do egzaminu zapamiętacie :):):)
|
|
już swoje zdanie wyraziłam na sobie przetestowalam nie żałuje :)
|
|
Dzięki za Wasze opinie ;) Pozdrawiam. ..........
|
|
:)
|
|
znajdź coś lepszego, nie takie szkoły ludzie kończą i pracy nie mają onaion
|
|
Masakra. Administracja ..? Nawet po tym pracy nie ma. Jeszcze w Żaku :D Chyba sama siebie będziesz administrować ;D Ha. Tak jak zarządzanie, sami sobą zarządzają :P
|
|
a co powiecie na masaż leczniczy po tej szkole? nauczy sie czegos czlowiek czy tylko strata czasu ? ...Czasami lepiej jest nie odzywać się i wydawać się głupim, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości...
|
|
brak odpowiedzi? nikt tego kursu nie konczyl ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |